Софиянка грабна короната за Мис “Шабла”

Размер на шрифта: a | a | a 20:29 13 август 2013
40-то юбилейно издание на конкурса за красота “Мис Шабла” се проведе в края на миналата седмица в парка на добруджанския крайморски град. Тази година претендентките за титлата бяха 15 и по регламент се представиха в три тура-по бански костюми, с ежедневни тоалети и с официални рокли. За добрата визия на грациите се погрижи Инна Владова.
В юбилейното издание, участничките бяха оценявани от жури в състав: Кирил Матеев, скулптор-председател и членове - Сияна Танчева -„Мис Шабла”, 2012 година, Свилен Симеонов-диригент на оркестър „Симфониета”-София, д-р Алън Начев-акушер-гинеколог и Люсиен Велчев-заместник-председател на СК „Левски”.
Короната за “Мис Шабла`2013 г” грабна Йоана Валентинова, на 21 години от София. Нейни подгласнички станаха Зорница Николаева от Шабла и Марияна Иванова от Добрич, заели съответно второто и третото място.
Наградният фонд за трите най-красиви момичета беше осигурен от Община Шабла, а класираните от четвърто до шесто място, получиха предметни награди, осигурени с любезното съдействие на местни спонсори – ваучер за двама в пицария “Бараката” и кафе “Елит”, козметика и плажни принадлежности.
Деница Ангелова от „Ню файф”, Тодор Георгиев от „Гласът на България” и артистите от „Амазония денс проджет” се погрижиха за доброто настроение на публиката.

реклама
реклама
реклама

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.