Цецка Цачева в Добрич: Дестабилизацията, която целят опонентите ни няма да успее, защото България направи своя избор

Размер на шрифта: a | a | a 16:35 23 октомври 2016
Автор: ДТ
Дестабилизацията, която целят да предизвикат нашите политически опоненти, няма да успее. Защото България има своя избор – евроатлантическо развитие. Ние имаме ясни и мощни партньори в лицето на Европейския съюз и НАТО. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Добрич. „На кое иска да сложи ново начало опозицията? На парламента, избран от българските граждани, или на правителството на Бойко Борисов, назначено с категорична подкрепа от българския народ? Защото управляващите България не са назначени на постовете си, а са избрани от българите“, подчерта Цачева. По думите й, партия ГЕРБ е истинската народна партия, защото е направила много за всички български граждани. „Днес населените места в цялата страна са с променен облик – с нови площади, детски градини, училища, пречиствателни станции. Обръщаме се към вас с лицата си, за да ви призовем да покажем заедно силата на единството. Гласувайте ни доверие с номер 17 в бюлетината и ние ще работим за обединението на нацията ни, за сигурна и стабилна България“, каза Цецка Цачева. 
Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни, че в сложните времена, изпълнени с предизвикателства, на България й е нужна активна и балансирана външна политика, отстояваща българския национален интерес. „Искам да видя образована и просперираща българска нация. Всичко това може да се случи ако сме уверени, ако вярваме в целите и посоката, по която сме поели. Нужно е да покажем силата на единството . това трябва да се случи на 6-ти ноември. Ако ни се доверите, ще знаете, че сте гласували за силен екип. Бъдете активни в тази кампания, нека да покажем висока избирателна активност и да гласуваме за бъдещето на България – за да има синхрон между държавните институции, за да гарантираме верния, правилния път – този, по който върви днес  България“, призова жителите на Добрич Цецка Цачева.
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов подчерта, че за ГЕРБ управлението е отговорност. Той посочи, че вицеадмирал Пламен Манушев е роден в Генерал Тошево. „Пламен Манушев трябва да бъде подкрепен за вицепрезидент от всички в област Добрич. Той никога не е забравял родното си място, той даде 40 години от живота си за българската армия. Манушев е достоен човек и убеден патриот“, обясни Цветанов. По думите му, Цецка Цачева има всички необходими качества за президент на България. „Нуждаем се от президентска двойка, която да обединява нацията.  Цачева и Манушев ще прекратят противопоставянето и ще работят в диалог с всички институции. Опонентите искат да предлагат конфронтация, но не и решения за важните проблеми за страната ни. Цецка Цачева знае как да води диалог, така че да се постига консенсус по важните национални приоритети“, заяви Цветан Цветанов. 
Председателят на Националния предизборен щаб бе категоричен, че силата на ГЕРБ е в прозрачната кампания на партията, която ГЕРБ провежда лице в лице. „ГЕРБ доказа, че управлява прозрачно. Ние винаги ще бъдем до хората от всяко населено място в България“, каза Цветанов. 
Вицеадмирал Пламен Манушев се обърна към съгражданите си с думите, че тяхната подкрепа му дава увереност в победата на 6-ти ноември. „България за първи път ще има държавен глава жена и това ще бъде Цецка Цачева. На карта е поставена евроатлантическата ориентация на страната ни. Днес  България се движи наравно с европейските народи, не трябва да допускаме някой да я отклони от този исторически избор. Не трябва да допускаме страната ни да се дестабилизира. Има сили, които се опитват да го предизвикат. Преди 100 г. сме воювали срещу целия свят и сме ги били на всички фронтове, защото сме имали национални идеали и национални цели“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент. Той заяви пред добричлии, че славата на българския войник е безкрайна. „Поклон пред славните воини на Добрич, загинали за България“, каза още  вицеадмирал Манушев.

реклама
реклама
реклама
Факелно шествие под наслов... Красимир Кирилов е новият... Йордан Йорданов: Добруджанци,... Една партия е извършила три... Двама новоизбрани депутати се... БСП: Изпълнихме задачата си –... БСП е първа политическа сила в... Санирането не само да продължи,... В основата на всяка политика... ДПС използва деца в... Обединените патриоти ще... Не поредна реформа, а... Стотици жители на... Ние можем и повече няма да... Десислава Танева: В Добруджа... ПП ГЕРБ: Трябва преформатиране... ГЕРБ е за реални, ясни и... Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов... Бързото довършване на АМ... Патриотите влизат обединени в... ГЕРБ предлага реални решения... Шестима кандидати за народни... Подготовката за... Патриоти от Добрич присъстваха... Приеха декларация против... Декларация на местния... Ивайло Калфин: Необходимо е да... Две подвижни избирателни... Цецка Цачева ще спре... Кметът на Добрич посрещна...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.