Цветанов в Каварна:

Цецка Цачева ще спре политическото противопоставяне и напрежението, което генерират опонентите ни

Размер на шрифта: a | a | a 13:08 24 октомври 2016
Автор: ДТ
Единствено Цецка Цачева може да спре политическото противопоставяне и напрежението, което някои от опонентите ни се опитват да генерират в обществото. България се нуждае от стабилност. Тази стабилност може да се гарантира от президент Цецка Цачева и от вицепрезидент Пламен Манушев. Те ще бъдат истински обединители на нацията. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Каварна. Той заяви, че всички български граждани трябва да се възползват от конституционното си право да гласуват на 6-ти ноември. Цветанов подчерта, че силата на ГЕРБ е, че винаги е била отворена към достойните и качествените хора.  „Вярвам, че ще се доверите на най-достойните кандидати, издигнати от партия ГЕРБ, която доказа, че може да носи политическата отговорност. За десет години в активната политика Цецка Цачева не се промени към хората. Като председател на Народното събрание тя винаги е била авторитетът, в който всички народни представители са се вслушвали. Цачева има опитът и професионалните качества да бъде първата жена президент на България“, посочи той.
Цветанов заяви, че вицеадмирал Пламен Манушев е дал 40 години от живота си на българската армия. „Той се е доказал като истински офицер, защото е работил в интерес на отечеството. Гордеем се с направеното от него в професионален план. Вицеадмирал Манушев е бил командващ на военноморските сили, зам.-началник на българската армия и народен представител, предложен от структурите на ГЕРБ в област Варна“, обясни Цветан Цветанов.
Зам.-председателят на ГЕРБ благодари на жителите на Каварна за подкрепата, която десет години са давали на ГЕРБ. „Благодарение на вас днес имаме стабилното правителство на Бойко Борисов, което работи в интерес на всички български граждани. Убеден съм, че заедно с общинската структура на ГЕРБ тук и с жителите на община Каварна ще продължим да постигаме добри резултати. Гласувайте доверие на Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината, защото те са достойният избор за президент и вицепрезидент на България“, призова Цветанов присъстващите.

реклама
реклама
реклама
Факелно шествие под наслов... Красимир Кирилов е новият... Йордан Йорданов: Добруджанци,... Една партия е извършила три... Двама новоизбрани депутати се... БСП: Изпълнихме задачата си –... БСП е първа политическа сила в... Санирането не само да продължи,... В основата на всяка политика... ДПС използва деца в... Обединените патриоти ще... Не поредна реформа, а... Стотици жители на... Ние можем и повече няма да... Десислава Танева: В Добруджа... ПП ГЕРБ: Трябва преформатиране... ГЕРБ е за реални, ясни и... Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов... Бързото довършване на АМ... Патриотите влизат обединени в... ГЕРБ предлага реални решения... Шестима кандидати за народни... Подготовката за... Патриоти от Добрич присъстваха... Приеха декларация против... Декларация на местния... Ивайло Калфин: Необходимо е да... Две подвижни избирателни... Кметът на Добрич посрещна... Корнелия Нинова: Правим...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.