Шестима кандидати за народни представители издигат обединените патриоти

Размер на шрифта: a | a | a 18:33 21 февруари 2017
Автор: ДТ
Шестима кандидати за народни представители включва листата на Коалиция “Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО” за предстоящите парламентарни избори. Както вече ДТ писа водач на листата е областния лидер на ВМРО Йордан Йорданов. Той е на на 41 години, завършил “История и география” във Великотърновския университет “Св. Св. Кирил и Методий”. Помощник-директор на Хуманитарната гимназия в Добрич. Общински съветник в Добрич за четвърти пореден мандат. Член на Организационния съвет на ВМРО. Семеен, с две деца. Владее руски и английски език. Йордан Йорданов е дългогодишен член на ВМРО. Сред предложенията му за завръщане на младите в Добричка област е създаване на възможности за реализация, чрез прилагане на пакет от мерки, които да съживят икономиката на Добруджа. Според него трябва да се създаде законодателна възможност държавата, общините и бизнесът да инвестират в образованието и квалификацията на младите хора. Държавен фонд за изплащане на стипендии на перспективни ученици и студенти и гарантиране на работни места след завършване на образованието им е правилна стъпка според Йорданов.
На второ място в листата е Валентина Димова Марчева, на 52 години, общински председател на НФСБ в Каварна. Валентина Марчева по образование е  икономист-счетоводител, занимава се със собствен бизнес. Владее руски, френски и английски език. Омъжена, с две деца.
На трета позиция е общинският съветник и областен координатор на Атака Атанас Генчев Атанасов. Той е на 48 години, магистър по икономика. Управител на частна фирма. Част е от местния парламент на Добрич вече три мандата, председател на Постоянната комисия по бюджет и финанси. 
На четвърто място е Атанас Илиев Атанасов, на 49 години. Завършил висше инженерно образование, специалност “Телекомуникации”. Работил 12 години в системата на МВР. От 15 години успешно развива частен охранителен бизнес на територията на общините Балчик, Каварна и Шабла. Владее руски и английски език. Общински съветник от ВМРО в Балчик за втори мандат. 
Пети в листата е Валентин Милев Вълчанов, на 43 години. Магистър “Стопански финансов контрол”, завършил  Стопанска академия “Д.А.Ценов” – Свищов. Занимава се с частен бизнес. Баща на две деца. Владее руски език. Представител на НФСБ – Добрич.
На шесто място е Георги Дойчев Йорданов, на 43 години. Строителен техник по образование, занимава се с частен бизнес. Семеен с едно дете. Владее руски и гръцки език. Заместник председател на Атака в Каварна.

реклама
реклама
реклама
Факелно шествие под наслов... Красимир Кирилов е новият... Йордан Йорданов: Добруджанци,... Една партия е извършила три... Двама новоизбрани депутати се... БСП: Изпълнихме задачата си –... БСП е първа политическа сила в... Санирането не само да продължи,... В основата на всяка политика... ДПС използва деца в... Обединените патриоти ще... Не поредна реформа, а... Стотици жители на... Ние можем и повече няма да... Десислава Танева: В Добруджа... ПП ГЕРБ: Трябва преформатиране... ГЕРБ е за реални, ясни и... Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов... Бързото довършване на АМ... Патриотите влизат обединени в... ГЕРБ предлага реални решения... Подготовката за... Патриоти от Добрич присъстваха... Приеха декларация против... Декларация на местния... Ивайло Калфин: Необходимо е да... Две подвижни избирателни... Цецка Цачева ще спре... Кметът на Добрич посрещна... Корнелия Нинова: Правим...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.