Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Добрич:

Ние можем и повече няма да правим компромиси, стига да имаме вашето доверие

Симпатизантите на партията препълниха Органовата зала

Размер на шрифта: a | a | a 17:30 12 март 2017
При огромен интерес премина на 12 март срещата на председателят на ГЕРБ Бойко Борисов с жителите на Добрич. Зала „Добрич” в областния град бе препълнена от желаещи да видят Бойко Борисов, придружаващите го Владислав Горанов - бивш финансов министър и вицепремиерът в кабинета „Борисов“2 Томислав Дончев. Пред добричлии бяха представени акцентите от програмата за управление на партията, кандидатите  в листата на ГЕРБ за Добричка област. Лидерът на партията бе посрещнат с бурни аплодисменти в залата. Благодаря, че толкова много хора са дошли в неделния следобед, каза Борисов. Преди това той топло приветства кмета на Добрич Йордан Йорданов, които бе представен като един демократично избран кмет от дясното политическо пространство. Градоначалникът подчерта от трибуната голямата подкрепа, която е получил от правителството на Бойко Борисов. Заедно с Борисов бе придвижен договора за проекта за водния цикъл на областния град, а строителните работи стартират напролет. През април започва работата по всички жилищни блокове, за които има договори за саниране и това отново е благодарение на същото правителство. Затова то трябва да продължи да управлява. Кметът на Добрич допълни, че предстои ремонт на пътя Добрич – Варна и околовръстното на града ни. През годината предстои реализацията на много инфраструктурни проекти. Имаме подписани договори за общо около 170 млн. лв. Това е още един мотив да искаме да бъдем управлявани от представителите на дясното политическо пространство, заяви Йорданов.     
Спомняте ли си досега в Добрич да са влизали 170 млн. лв., обърна се Борисов към хората в залата. Нагледно с чаша с вода той представи какво е заварил ГЕРБ по отношение на загубите и реалната консумация на вода от добричлии. Той отново напомни колко е важна и магистрала Хемус, подчертавайки че решаването на такива проблеми са първостепенни при едно управление. В този смисъл има ли път има и бизнес, затова асфалта може да не се яде, но храни, защото е основа за развитието на бизнеса, заяви лидерът на ГЕРБ. Много е важно взаимодействието между кмета на един град и министърът на финансите, за да се усвояват средства по еврофондовете. В Добрич много неща се направиха и много неща предстои да се направят. Не трябва да се допуска държавата да дава на задна скорост, а дойде ли БСП, включваме директно на задна скорост, заяви Борисов. Той коментира негативите от наследството оставено от предишните управления. Погрешни решения, заради които всички ние, включително и вие, обърна се Борисов към хората в залата, платихме  за 2 години 6 млрд. и 200 млн. лв. Той напомни старите грехове на БСП и заяви, че според него левицата не може да се промени, не и на възраст 130 години, независимо от козметичните обновявания в редиците й. Столетницата е доказала, че не може и повече компромиси няма да правим, стига да имаме вашето доверие. Нужно ни е да препотвърдите, че вашия избор сме ние, заяви лидерът на дясната партия. Междувременно Нинова каза в национален ефир, че служебното правителство е мое, аз тогава да отида и да си седна в кабинета, защо обикалям. Те са царе на саботажа, коментира лидерът на ГЕРБ.
Борисов каза, че при управлението на ГЕРБ България - една бедна държава сега е страната с най-добрите показатели – нисък външен дълг, нула инфлация, ръст на икономиката, излишък в бюджета.
Затова си позволяваме да говорим за вдигане на доходите и започваме със заплатите на учителите. Това за годината са 350 млн. лв. допълнително само за тази цел.
Борисов гарантира и, че следващите избори в България ще бъдат мажоритарни.
Имаме още две седмици да обикаляме страната и нека да обединим усилията си, заяви Бойко Борисов пред симпатизантите си в  Добрич.
Вчера преди Добрич Бойко Борисов посети Варна, а след срещата с добричлии, разговаря с членове и симпатизанти на партията в Силистра. ДТ


реклама
реклама
реклама
Факелно шествие под наслов... Красимир Кирилов е новият... Йордан Йорданов: Добруджанци,... Една партия е извършила три... Двама новоизбрани депутати се... БСП: Изпълнихме задачата си –... БСП е първа политическа сила в... Санирането не само да продължи,... В основата на всяка политика... ДПС използва деца в... Обединените патриоти ще... Не поредна реформа, а... Стотици жители на... Десислава Танева: В Добруджа... ПП ГЕРБ: Трябва преформатиране... ГЕРБ е за реални, ясни и... Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов... Бързото довършване на АМ... Патриотите влизат обединени в... ГЕРБ предлага реални решения... Шестима кандидати за народни... Подготовката за... Патриоти от Добрич присъстваха... Приеха декларация против... Декларация на местния... Ивайло Калфин: Необходимо е да... Две подвижни избирателни... Цецка Цачева ще спре... Кметът на Добрич посрещна... Корнелия Нинова: Правим...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.