Исмет Абил, областния управител Недко Марчев и другия заместник Даниел Петков.

Назначиха Исмет Абил за зам.-областен управител

Размер на шрифта: a | a | a 16:32 14 август 2013
Автор: ДТ
Както “Добруджанска трибуна” пръв писа още в броя си от 31 юли, досегашният председател на Общинския съвет в Тервел Исмет Абил ще е вторият заместник на областния управител на Добрич. Въпреки несръчните опити на някои медии да опровергаят информацията ни преди две седмици, тя се оказа съвършено вярна.
Със заповед на министър-председателя Пламен Орешарски Исмет Абил Абил е назначен на поста заместник-областен управител на Добрич. Вчера той бе представен официално пред служителите на администрацията от областния управител Недко Марчев.
Опитът на Исмет Абил като председател на Общинския съвет в Тервел ще е полезен за новата му позиция в държавната администрация. Недко Марчев изрази увереност, че ще се намери правилно разпределение на ангажиментите в управленския екип и пожела успех на новия си заместник.
За себе си Исмет Абил каза, че от 1999 г. е в обществено-политическия живот на региона и за него е предизвикателство да заеме новата длъжност. Той допълни, че е екипен човек и се отнася с голямо уважение към областния управител, когото познава като добър управленец. Убеден е, че ще бъде полезен с работата и с опита си, и вярва, че комплектованият вече екип на областния управител Недко Марчев ще работи в интерес на хората от областта.
Исмет Абил Абил е роден на 18 януари 1973 г. Завършил е “Финанси” и “Стопанско управление” във Великотърновския университет “Св.св. Кирил и Методий”. От 2003 г. до 2007 г. е председател на Общинския съвет в Тервел. От 2001 г. до 2011 г. е работил като частен земеделски стопанин. През 2011 г. бе кандидат на ДПС за кмет на Тервел и стигна до балотаж, който загуби от Живко Георгиев.Той е общински лидер на ДПС в Тервел.
Новият заместник на областния управител ще встъпи официално в длъжност на 19 август.
реклама
реклама
реклама
Факелно шествие под наслов... Красимир Кирилов е новият... Йордан Йорданов: Добруджанци,... Една партия е извършила три... Двама новоизбрани депутати се... БСП: Изпълнихме задачата си –... БСП е първа политическа сила в... Санирането не само да продължи,... В основата на всяка политика... ДПС използва деца в... Обединените патриоти ще... Не поредна реформа, а... Стотици жители на... Ние можем и повече няма да... Десислава Танева: В Добруджа... ПП ГЕРБ: Трябва преформатиране... ГЕРБ е за реални, ясни и... Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов... Бързото довършване на АМ... Патриотите влизат обединени в... ГЕРБ предлага реални решения... Шестима кандидати за народни... Подготовката за... Патриоти от Добрич присъстваха... Приеха декларация против... Декларация на местния... Ивайло Калфин: Необходимо е да... Две подвижни избирателни... Цецка Цачева ще спре... Кметът на Добрич посрещна...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.