Йордан Йорданов: Добруджанци, благодаря ви за подкрепата

Размер на шрифта: a | a | a 13:55 30 март 2017
Автор: ДТ
Изказвам своята огромна благодарност към всички добруджанци, подкрепили листата с кандидати за народни представители на “Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО”. Доверието, което получихме е и огромна отговорност пред нашите земляци и съграждани. Благодаря на всички, които проявиха отговорност и избраха патриотизма, който в бъдеще ще е незаобиколим фактор в българския обществен живот. В новото Народно събрание се ангажирам да отстоявам преди всичко интересите на добруджанци, да работя за връщането на Добрич и Добруджа на картата на България. Надявам се, че ще получа подкрепата и на останалите народни представители от Добричка област.
Огромна благодарност и поклон към всички членове и симпатизанти на ВМРО и на нашите коалиционни партньори – НФСБ и Атака, към доброволците включили се активно в предизборната кампания, които не пожалиха сили и енергия. Без техните усилия успехът ни щеше да е немислим.
Благодаря сърдечно и на останалите кандидати за народни представители от листата на “Обединени патриоти” – за мен бе чест да бъдем в един отбор.
В качеството ми на народен представител ще бъда всяка седмица в родния си край, за да се срещам с хората и заедно да търсим пътищата за решаване на проблемите. Скъпи приятели и съидейници, убеден съм, че няма да бъдете разочаровани от вашия избор.
България над всичко!
Йордан Йорданов – водач на листата с кандидати за народни представители в Осми Добрички многомандатен избирателен район.

 

реклама
реклама
реклама
Факелно шествие под наслов... Красимир Кирилов е новият... Една партия е извършила три... Двама новоизбрани депутати се... БСП: Изпълнихме задачата си –... БСП е първа политическа сила в... Санирането не само да продължи,... В основата на всяка политика... ДПС използва деца в... Обединените патриоти ще... Не поредна реформа, а... Стотици жители на... Ние можем и повече няма да... Десислава Танева: В Добруджа... ПП ГЕРБ: Трябва преформатиране... ГЕРБ е за реални, ясни и... Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов... Бързото довършване на АМ... Патриотите влизат обединени в... ГЕРБ предлага реални решения... Шестима кандидати за народни... Подготовката за... Патриоти от Добрич присъстваха... Приеха декларация против... Декларация на местния... Ивайло Калфин: Необходимо е да... Две подвижни избирателни... Цецка Цачева ще спре... Кметът на Добрич посрещна... Корнелия Нинова: Правим...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.