Вицеадмирал Пламен Манушев /вдясно/ и Живко Мартинов

ГЕРБ предлага реални решения за България

Размер на шрифта: a | a | a 17:39 26 февруари 2017
Автор: ДТ
„Двете години на управление на ГЕРБ бяха успешни и затова започнатото трябва да продължи. Българският народ има огромната нужда да си върне достойнството и самочувствието, защото сме наследници на наистина славни предци. Това доверие трябва да бъде върнато и то с дела, с действия, които са видими и които са в интерес на българския гражданин”, каза при откриването на кампанията на ГЕРБ в Добричка област водачът на листата вицеадмирал Пламен Манушев.
Той бе категоричен, че за годините на управление на ГЕРБ са направени много неща, но хората не са доволни от темповете на промените.
Пред събралите се в камерната зала на Драматичния театър в Добрич членове и симпатизанти на ГЕРБ от цялата област, Пламен Манушев очерта приоритетите на ГЕРБ за следващ управленски мандат и изтъкна, че Добруджа е много специален край за България.
Общинският председател на партията в Добрич Живко Мартинов, който е втори в листата на ГЕРБ , очерта приоритетните за бъдещите народни представители  ангажименти, засягащи Добрич и Добруджа -  модерно, технологично земеделие и развитие на леката и хранително-вкусовата промишленост в областта, подкрепа за българските храни за достъп до търговската мрежа и износ, развитие на поземлените отношения
„Ще продължим изграждането приоритетно на автомагистрала Хемус, която е от жизнено значение за регион Добрич. Ще работим за рехабилитацията на пътя Добрич – Варна, за второкласната и третокласната пътна мрежа, така че да няма изолирани села в областта. Имаме ангажимент и към сигурността на хората - във всяко населено място да има полицейско присъствие за борба с битовата престъпността.  В областта на околната среда и водите за Добричка област е от изключително значение достъпът до  чиста и евтина питейна вода, затова нашият ангажимент е да работим за доизграждане и разширяване на пречиствателните станции в региона. Водният цикъл на Добрич, започнат по време на първото правителство на ГЕРБ, и спрян по времето на Орешарски, най-после ще осигури на добричлии чиста питейна вода и ще намали рязко загубите в системата, а това ще доведе и до рязко сваляне цената на водата. Нещо повече – с водния цикъл ще бъде подновена цялата подземна инфраструктура в Добрич. В областта на туризма – ще работим за туризъм, който да предлага интегриран туристически продукт. Ще обвържем природните дадености, туризма и екологичното земеделие, ще стимулираме дребния и семейния туризъм”, заяви пред присъстващите Живко Мартинов.
Той пое и личен ангажимент пред избирателите, че ще изпълни всяко от заявените пред  тях обещания.
„Не хвърляме прах в очите на хората с празни обещания. Моят личен ангажимент пред вас е, че ще работя, за да изпълня  всяка дума от казаното пред вас. Ние сме партия, която търси реални решения за България” – категоричен бе Мартинов.
Успех в предизборната кампания пожелаха на  кандидатите за народни представители  и общинските председатели на ГЕРБ в Добричка област. Те споделиха пред тях основните проблеми на всяка община в региона и поискаха съдействие за решаването им.

реклама
реклама
реклама
Факелно шествие под наслов... Красимир Кирилов е новият... Йордан Йорданов: Добруджанци,... Една партия е извършила три... Двама новоизбрани депутати се... БСП: Изпълнихме задачата си –... БСП е първа политическа сила в... Санирането не само да продължи,... В основата на всяка политика... ДПС използва деца в... Обединените патриоти ще... Не поредна реформа, а... Стотици жители на... Ние можем и повече няма да... Десислава Танева: В Добруджа... ПП ГЕРБ: Трябва преформатиране... ГЕРБ е за реални, ясни и... Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов... Бързото довършване на АМ... Патриотите влизат обединени в... Шестима кандидати за народни... Подготовката за... Патриоти от Добрич присъстваха... Приеха декларация против... Декларация на местния... Ивайло Калфин: Необходимо е да... Две подвижни избирателни... Цецка Цачева ще спре... Кметът на Добрич посрещна... Корнелия Нинова: Правим...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.