Студенти измислиха метод против преписване на изпит

Размер на шрифта: a | a | a 18:06 20 август 2013
Автор: ДТ
Студенти от университет в Тайланд измислиха "устройство", което се поставя на главата и пречи на любознателните ученици, които искат да надникнат в листчето на човека до тях.
Възпитаниците на университет в Банкок показали техния висок морал и желание за показване на собствен интелект на изпитите. Те създали шапка срещу преписване по време на изпит, която загражда лицето и от двете страни и дори с периферното си зрение не можете да видите нищо друго, освен собствения си лист пред вас.
За сега всеки по желание носи шапката, но изненадващо по време на сесия всички искат да защитят знанията си и да гарантират истинска конкуренцията. Преподавателите казват, че от този факултет много рядко се е случвало някой да преписва.

реклама
реклама
реклама
Да избереш вярната посока Пласидо Доминго е рекордьор на... Зелена градина на покрива... Кулинарни изкушения със скариди 100 жени в безстрашна фотосесия Десетки възстановчици се... 46-ти пехотен Добрички полк... Канят ни на танцов спектакъл... 46-ти пехотен Добрички полк... Екзотични ритми от три... Българският филм „Урок“... Великата китайска стена... Родното място на Чингиз Хан... Далай Лама отпразнува... "Wave rider" - изложба за любовта,... 62-годишният модел Мари Хелвин с... Динозаврите на Спилбърг газят... Бийбър ще ходи на курсове за... Влаковете са най-романтичното... Нина Добрев взе награда за... Джулия Робъртс си мислела, че е... Едва половината от туристите... Конете комуникират с уши Марион Котияр иска да изиграе... Липсата на светлина в офиса... Руска контролна агенция... Уилям и Кейт ще почиват в... Хелън Мирън: Храната е любов Четирикраки показваха магарии... От 1960 г. размерът на обувките ни...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.