Кит в Мексико шамароса момиче

Размер на шрифта: a | a | a 17:08 27 февруари 2014
Челси Крауфорд получи ранен подарък за рождения си ден. Тя бе зашлевена от кит в Мексико. По време на екскурзия през почивните дни, Челси получи шамар от кит. Тя е студентка в канадски университет, а сега е в Мексико по програма на благотворителната фондация Live Different. Тя преподава английски безплатно и е доброволец в редица социални дейности в мексиканския град Баха.
Заедно с приятели от фондацията тя отишла на екскурзия с лодка, за да види кит в естествената му среда. Китовете се приближили до лодката, привидно дружелюбни. Част от туристите на лодката дори успели да ги докоснат.
"Тъкмо щяхме да си тръгваме и аз казах: "Ех, не успях да пипна кит". В този момент една опашка ме удари през лицето. Не беше в знак на агресия, те си играеха. Просто моето лице се оказа на пътя на неговата опашка", разказва Челси. "Опашката беше много кокалеста. Очаквах да е…. По-рибешка. Беше много твърда", допълва тя.
Освен спомена за шамара, китът оставил на момичето цицина на главата и посинено рамо. Тя сравни болката от удар с китова опашка с удар с баскетболна топка.
Видеоклипът с шамара е публикуван в YouTube и вече е гледан над 800 000 пъти.

реклама
реклама
реклама
Да избереш вярната посока Пласидо Доминго е рекордьор на... Зелена градина на покрива... Кулинарни изкушения със скариди 100 жени в безстрашна фотосесия Десетки възстановчици се... 46-ти пехотен Добрички полк... Канят ни на танцов спектакъл... 46-ти пехотен Добрички полк... Екзотични ритми от три... Българският филм „Урок“... Великата китайска стена... Родното място на Чингиз Хан... Далай Лама отпразнува... "Wave rider" - изложба за любовта,... 62-годишният модел Мари Хелвин с... Динозаврите на Спилбърг газят... Бийбър ще ходи на курсове за... Влаковете са най-романтичното... Нина Добрев взе награда за... Джулия Робъртс си мислела, че е... Едва половината от туристите... Конете комуникират с уши Марион Котияр иска да изиграе... Липсата на светлина в офиса... Руска контролна агенция... Уилям и Кейт ще почиват в... Хелън Мирън: Храната е любов Четирикраки показваха магарии... От 1960 г. размерът на обувките ни...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.