Ходенето на кръчма e полезно за мъжкото здраве

Размер на шрифта: a | a | a 18:19 22 януари 2014
Най-накрая мъжете имат извинение за пиенето до късно в шумни компании и препълнени кръчми. Оказва се, че алкохолните напитки в приятелски кръг и задължително извън вкъщи помагат на господата да освободят емоциите си и да отпуснат душата си.
Това съответно се отразява добре на психическото им здраве, а то на свой ред оформя едно прекрасно извинение за така желаните вечери по заведения.
"Да пийнеш едно две в приятелска компания те отпуска така, както не би могло да се получи при други обстоятелства. Смеете се, споделяте си и се забавлявате, а това ви помага да се освободите психически от натрупаното натоварване", разказа доктор Керъл Емпси от Медицинския съвет за научни изследвания.
Идеята на проучването е да покаже как в определена среда мъжете забравят да се правят на "мъжкари" и освобождават ума си от излишното натоварване. Всеизвестно е схващането, че силният пол отказва да засяга теми от личния си живот и внимателно подбира въпросите, които обсъжда в компании.
Е, отдъхнете си спокойно, според резултатите от изследването кръчмите и питиетата са полезни за психическото здраве на господата.

реклама
реклама
реклама
Да избереш вярната посока Пласидо Доминго е рекордьор на... Зелена градина на покрива... Кулинарни изкушения със скариди 100 жени в безстрашна фотосесия Десетки възстановчици се... 46-ти пехотен Добрички полк... Канят ни на танцов спектакъл... 46-ти пехотен Добрички полк... Екзотични ритми от три... Българският филм „Урок“... Великата китайска стена... Родното място на Чингиз Хан... Далай Лама отпразнува... "Wave rider" - изложба за любовта,... 62-годишният модел Мари Хелвин с... Динозаврите на Спилбърг газят... Бийбър ще ходи на курсове за... Влаковете са най-романтичното... Нина Добрев взе награда за... Джулия Робъртс си мислела, че е... Едва половината от туристите... Конете комуникират с уши Марион Котияр иска да изиграе... Липсата на светлина в офиса... Руска контролна агенция... Уилям и Кейт ще почиват в... Хелън Мирън: Храната е любов Четирикраки показваха магарии... От 1960 г. размерът на обувките ни...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.