Куклен спектакъл за Mаша и Мечока на добричка сцена

Размер на шрифта: a | a | a 16:57 05 април 2017
След невероятния интерес към представлението „Кутията на щастието“ и препълнените зали, оказали се недостатъчни да поберат всички желаещи, трупата от Русия ще представи на своите почитатели най-новия си спектакъл „Бъчва с мед“.
С любезното съдействие на кмета на Добрич Йордан Йорданов, постановката, която е подходяща за всяка възраст, ще бъде представена на сцената на Драматичен театър „Йордан Йовков“ в нашия град. Изпълнен с изключително голяма доза хумор, забавни моменти и интересни поуки, спектакълът ще се превърне в един своеобразен празник за всички присъстващи.
„Бъчва с мед“ е най-новата постановка и България е една от първите страни, където ще има възможност за среща с любимите герои.
Маша е пресъздадена като палаво и любопитно момиченце, което по наивен и комичен начин изпада в забавни ситуации заедно с добрия си верен приятел - Мечока Миша. А той се старае да научи Маша на мъдрости и да й помогне да излезе от всяка беда.
Представлението е с продължителност един час, с големи кукли, по време на което присъстващите ще се насладят на много музика, танци, специални викторини и ще преживеят много незабравими емоции.
Богатата и изключително атрактивна постановка е адаптирана на български език. „Маша и Мечока” е букет от емоционалност и техническо майсторство, което го налага като безусловен бестселър.
Билети се продават на касата на Драматичния театър. ДТ

реклама
реклама
реклама
Талантите от фестивала... Редят ретроспективна изложба... Фотографска изложба на Мариета... Концерти в Добрич и Балчик за 70... Джаз концерт поднася трио в... Джаз концерт поднася трио в... Музикалната култура на далечни... Деца от ДГ „Славейче” с първа... Четирима майстори на графиката... Културен афиш Изложба „Различните форми на... "Златна книга за Златна... Трио „София класик” гостува в... За пети път ще се проведе феста... Премиера на „Това съм аз, това... Богата на събития Национална... Страстната седмица - изпълнена... Наградиха таланти от студио... Коледен концерт изнесе... Младежки център стартира... Талантливо момиче от Добрич... Музикално-поетично матине в... Международен пленер “Мистика... Група “Епизод” с концерт за... Старите книги на добричлии... Седем приза получиха таланти... Изложба на тема „Лято“... Изложба на стари български... Димитър Минков от Добрич взе... Стефани Маринова получи Гран...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.