Приключенска Фото-Академия Камен бряг – 2018 започва на 21 юли

Размер на шрифта: a | a | a 17:58 12 юли 2018
Автор: ДТ
Десетата Приключенска Фото-Академия ще се проведе от 21 до 26 юли в Камен бряг. Участниците ще бъдат настанени в палатков лагер в двора на кметството. Заниманията ще се провеждат в информационния център и околностите на красивото каварненско село.Приключенската фото-академия цели да запознае участниците с основите на фотографията като изкуство. Те ще имат възможността да се запознаят с фото техниката и с основите на фотографските композиции. Програмата включва снимане на фоторепортажи по тема, заснемане и описание на портрети и преработване с „Лайтрум“.
Предвидени са приключения сред природата, запознаване с подводния и надводен свят в околността, забавления с игри, закаляване със спорт, поход, пикник, нощуване под звездите и други. Във Фото-Академията могат да участват лица на възраст над 14 години. 
Заниманията ще се провеждат под ръководството на Магистъра по изкуствата, фото и график дизайнера Юри Чарийски, който е преподавал в Университета по приложни изкуства във Виена,както и още специалисти и преподаватели. 
В рамките на „Приключенска Фото-Академия”  читалище "Георги Сава Раковски – 1941г.“ в Камен бряг, представя книгата на художника Владо Руменов „Защо Тибет”. Премиерата на изданието е на 21 юли от 20 ч. в информационния център в Камен бряг. Авторът ще говори за пътешествията си из Тибет и Хималая на фона на прожекция.
Фото-Академията е организирана от Юри Чарийски, съвместно с Община Каварна и Сдружение ЕКО НОРД – Камен бряг. ДТ

реклама
реклама
реклама
Националните културни... Ученици от пет училища... Искат да увеличат площта на... Хобяните се запознаха със... Малки таланти от Каварна... Инициативата „Да изчистим... Кметът на Каварна бе гост на... Приемат заявления за топъл... На „Огнена фиеста Чиракман... Популярни комици гостуват със... Изложбата „Пътища на лятото“... Стотици слушаха хитове на „БГ... Венци и цветя пред паметника на... Каварна отдава почит на... Подобряват улична мрежа в... Повече руски туристи посрещат... Приключи десетата "Лятна... Подготвят второто издание на... Фестивал на старинната музика,... Почетоха жертвите на... Разследват съмнително падане... Празникът на пъпеша в... „Баш майсторът” гостува в... Изложба на руската художничка... 140 деца са част от Плувно лято... Каварна и Шабла ни канят на... С 4,2 млн. лв. подменят... Областният управител съди... Министър Ангелкова:... Наградиха най-добрите на Феста...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.