Изнесена приемна в Каварна организира ЕНЕРГО-ПРО

Размер на шрифта: a | a | a 18:40 21 декември 2014
ЕНЕРГО-ПРО организира изнесен офис за жители на община Каварна на 18 декември в сградата на Общината. Инициативата стартира през февруари 2014 г. По график експерти на енергоразпределителното дружество посещават по-малките населени места в Североизточна България, където няма постоянни центрове за обслужване на клиенти. Целта е да се предостави възможност на максимален брой жители на малките общини лично да подадат документи във връзка с услуги на компанията, без да се налага да пътуват до най-близкия град, в който има център за обслужване на клиенти. За да бъде лесно достъпен за жителите, мобилният офис беше разположен в сградата на Община Каварна. Това стана възможно благодарение на любезното съдействие, което кметът на крайморския град Цонко Цонев оказа на ЕНЕРГО-ПРО.
Специалистите на ЕНЕРГО-ПРО приемаха каварненци и жители на околните села и ги консултираха по въпроси, свързани с потреблението на електроенергия. Съвместната инициатива на общината и електроенергийното дружество бе посетена от десетки жители на крайморската община. Те  поставиха въпроси, свързани със смяна на партида, за консултации относно процедури по присъединяване, за обяснение на сметките и тарифната структура на цената на електроенергията. Изнесеният офис посетиха и представители на няколко фирми, които се регистрираха за получаване на електронна фактура за месечното потребление. Електронната фактура е услуга, която пести средства и време и е голямо удобство за стопанските клиенти.
Един от посетителите, г-н Антонов, сподели: „Много е удобно, защото не се наложи да ходя до центъра за обслужване на клиенти в Добрич. Получих бързо и качествено обслужване и най-важното е, че свършихме работата, за която бях дошъл“. Една значителна част от клиентите бяха от вилните зони на Каварна. През последните години районът „Старите Лозя“ се разрасна и потреблението на електроенергия се увеличи значително. За да се подобри капацитетът на електроразпределителната мрежа в тази зона, ЕНЕРГО-ПРО води разговори с община Каварна за закупуване на общински трафопост, към който ще могат да бъдат присъединявани клиенти от вилната местност. Това ще подобри значително качеството на електрическата енергия в района.
През новата 2015 г. екипите от специалисти на ЕНЕРГО-ПРО ще продължат да посещават различни населени места на територията на Североизточна България, за да се срещат с възможно най-голям брой клиенти, на които да предоставят възможност да подават документи във връзка с услугите на компанията и да актуализират своите данни.
 
реклама
реклама
реклама
Националните културни... Ученици от пет училища... Искат да увеличат площта на... Хобяните се запознаха със... Малки таланти от Каварна... Инициативата „Да изчистим... Кметът на Каварна бе гост на... Приемат заявления за топъл... На „Огнена фиеста Чиракман... Популярни комици гостуват със... Изложбата „Пътища на лятото“... Стотици слушаха хитове на „БГ... Венци и цветя пред паметника на... Каварна отдава почит на... Подобряват улична мрежа в... Повече руски туристи посрещат... Приключи десетата "Лятна... Подготвят второто издание на... Фестивал на старинната музика,... Почетоха жертвите на... Разследват съмнително падане... Приключенска Фото-Академия... Празникът на пъпеша в... „Баш майсторът” гостува в... Изложба на руската художничка... 140 деца са част от Плувно лято... Каварна и Шабла ни канят на... С 4,2 млн. лв. подменят... Областният управител съди... Министър Ангелкова:...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.