Депутати от ГЕРБ проведоха приемни в Генералтошевско

Размер на шрифта: a | a | a 19:08 31 януари 2018
Автор: ДТ

Приемни в населени места в община Генерал Тошево проведоха народните представители от ПП ГЕРБ Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев, който е и областен координатор на партията. В срещите участва и общинският ръководител на ГЕРБ и председател на Общинския съвет Христо Павлов.Проблеми по инфраструктурата поставиха жителите на селата Равнец, Люляково, Спасово, Сърнино и Горица. 

Депутатът Пламен Манушев информира, че е запознал министъра на регионалното развитие Николай Нанков с проблема със силно амортизирания водопровод на селата Люляково и Малина. Има уверение, че МРРБ  ще финансира рехабилитацията му. 

Жителите на Равнец алармираха за лошото състояние на улиците в селото, някои от които никога не са имали настилка, а други са в много лошо състояние.  В Люляково обясниха, че улици в селото не са асфалтирани през последните 25 години. Бе поставен и въпросът за необходимостта от ремонта на читалището. Живеещите в селата Спасово и Сърнино потърсиха съдействието на народните представители за осеяния с дупки път Спасово-Сърнино-Белгун-Каварна. Състоянието му е проблем за многобройните жители на селата, които работят в Каварненско. Пламен Манушев се ангажира да постави проблема на вниманието на министър Нанков. Поставен бе и проблемът със сигурността. Стана ясно, че село Спасово, което е най-голямото в общината, няма районен полицай. Един служител на реда отговаря за Спасово, Кардам и още десет села, алармираха местните.   

Жителите на селата и кметовете поставиха пред депутатите и проблема с дисбаланса при финансиране на населените места от местния бюджет. 

реклама
реклама
реклама
Паметник на Васил Левски се... Канят ни на празник... Паметник на Васил Левски се... Издирвани от Интерпол албанци... Нов трансграничен проект ще... Детските градини в Генерал... Община Генерал Тошево с два... Концерт за първия учебен ден... С три нови проекта за енергийна... Генералтошевци се поклониха... Приемната „Попитай кмета”... Стотици самодейци от страната... Общинският съвет „премести”... Две подмерки от селската... Жители на Росица ще се срещнат... Безброй игри и усмивки за... Стотици се събраха за... Празник на хляба и житото... Удължават срока за реализация... Фестивал на лавандулата събра... С параклис се сдобиха в Росица Първо издание на пленер... Откриха обновената сграда на... Опасността от африканска чума... Приемат заявки за участие в... Акт за незаконен добив на... Предприятие за... Вокална група “Палитра”... Откри се лятна академия... В Ген. Тошево се поклониха пред...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.