Валентин Вълчев Димитров е роден на 21 септември 1978 г. в Генерал Тошево. Завършил бакалавърска степен в специалност “Икономика на индустрията”, магистър по Индустриален мениджмънт от Стопанска академия “Д.А. Ценов” – Свищов. Шест години е работил във Великобритания като супервайзер в земеделието. От 2009 г. досега работи като финансист в Община Генерал Тошево. Владее английски и руски език. Семеен, с две деца.

Валентин Димитров – кандидат на БСП за кмет на Община Генерал Тошево:

Да продължим, надградим и доразвием започнатото в Община Генерал Тошево

Размер на шрифта: a | a | a 18:16 20 октомври 2015
-Г-н Димитров, седем години правите бюджета на Община Генерал Тошево, а сега се борите за възможността да го управлявате. Какво Ви мотивира да се кандидатирате за кмет?
-Мотивира ме желанието да остана и да се развивам в родния град. Мотивираха ме онези хора, които въпреки трудностите и перипетите в едно малко градче като Генерал Тошево, не спират да работят, да допринасят за благото на своите семейства, а от там и за благото на общината като цяло. Считам, че съм един от тях. Съществен принос за това да се кандидатирам има и сегашното общинско ръководство, което вярва, че мога да продължа и надградя всичко започнато през последния мандат, защото това е правилната посока за развитие на общината.
-Дни преди 25 октомври, споделете каква кампания водите? Какво ви питат хората, от какво имат нужда те?
-Водим изцяло позитивна предизборна кампания и смело мога да заявя, че пазим добрия тон. Мисля, че това подхожда най-точно на Българската социалистическа партия, а и на мен като личност. Аз и кандидатите за общински съветници се стараем да откликнем на всяка една покана за среща, на всяко предложение, което е в правомощията на местната управа. Още повече, че много от въпросите и идеите, които споделят с нас жителите в града и по селата, имат своето решение и могат да намерят реализация в  капиталовата програма за следващата финансова година.  
-Какви ще са Вашите приоритети, ако бъдете избран за кмет на Община Генерал Тошево, г-н Димитров?
-Заедно с кандидатите за общински съветници се обединихме около мнението, че ще работим за запазване на финансовата стабилност на общината, за провеждане на социално отговорна политика и разбира се – за създаване на благоприятни условия за развиване на бизнес, без оглед на неговия мащаб. На фона на открита и обърната с лице към хората администрация, считам, че това ще бъде един работещ и успешен модел на управление за Община Генерал Тошево.
-Очакванията Ви за вота?
-Ключовият израз по време на този почти месец предизборна кампания е „ЗА ХОРАТА”. Вярвам, че това послание е стигнало до всеки един от тях и  вече знаят, че гласът и предложенията им са чути. Категоричен съм в изпълнението на поетите ангажименти и се надявам на 25 октомври жителите на община Генерал Тошево да подкрепят мен и листата за общински съветници на БСП с бюлетина номер 5. Само така ще продължим, доразвием и надградим започнатото в Генерал Тошево. ДТ


В петък, 23 октомври, БСП – Генерал Тошево ще закрие предизборната си кампания с концерт в залата на общината. В него ще вземат участие талантливата певица от Генерал Тошево Кристина Христова и популярното трио „Гранди тенори”
Начален час: 18. 00 часа

                                                                                                                                                                                                                                                                         ЗАПОВЯДАЙТЕ!
    


реклама
реклама
реклама
Паметник на Васил Левски се... Канят ни на празник... Паметник на Васил Левски се... Издирвани от Интерпол албанци... Нов трансграничен проект ще... Детските градини в Генерал... Община Генерал Тошево с два... Концерт за първия учебен ден... С три нови проекта за енергийна... Генералтошевци се поклониха... Приемната „Попитай кмета”... Стотици самодейци от страната... Общинският съвет „премести”... Две подмерки от селската... Жители на Росица ще се срещнат... Безброй игри и усмивки за... Стотици се събраха за... Празник на хляба и житото... Удължават срока за реализация... Фестивал на лавандулата събра... С параклис се сдобиха в Росица Първо издание на пленер... Откриха обновената сграда на... Опасността от африканска чума... Приемат заявки за участие в... Акт за незаконен добив на... Предприятие за... Вокална група “Палитра”... Откри се лятна академия... В Ген. Тошево се поклониха пред...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.