Албена представя възможностите си за летен отдих в Берлин

Размер на шрифта: a | a | a 18:17 08 март 2015
Възможностите за почивка във ваканционно селище “Албена” се представят на международното туристическо изложение ITВ  в Германия, което се откри на 4 март, съобщават от курортния комплекс.  ITB Берлин е най-значимият туристически форум в световен мащаб, който се провежда ежегодно от 1966 г. до сега. В тазгодишното издание участват повече от 10 000 изложители от 186 държави, а очакванията са за над 100 000 посетители от пет континента.
Данните за ваканционно селище „Албена”, показват към момента ръст от 4% на немския пазар. На ITB българското ваканционно селище се презентира новостите за сезон 2015, както и актуалните си оферти. Сред тях е отварящият врати за посетители на 1 юни аквапарк „Аквамания”, който разполага с две нови пързалки: атракциона „TORNADO” с дължина 191 метра, единствен по рода си в Европа, и 77-метровата скоростна пързалка за отвесно спускане FreеFALL.
През лятото на 2015 г. програмата  „All Inclusive Plus” в част от хотелите ще акцентира върху тематичните кулинарни вечери, по-богата “DineAround” програма, вечерите на главния майстор-готвач, коктейлите на мениджъра, здравословните и детски кътове на бюфет масите, представянето на еко-продукти, собствено производство на „Албена”, барбекю специалитети, вечери на селектирани напитки. Залага се на нови, различни вкусове и естетика, и на оригинални спортни занимания в анимацията.
Заедно с ваканционно селище „Албена“ на  ITB се представят комплекс „Бялата лагуна“ и „Приморско клуб”. ДТ
реклама
реклама
реклама

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.