За полицейско присъствие и видеокамери настояха жители на тервелски села

Размер на шрифта: a | a | a 19:34 19 март 2018
Автор: ДТ
Народният представител от ГЕРБ Даниела Димитрова проведе приемни в две от най-големите села в областта – тервелските Орляк и Безмер. В разговорите участва и общинският ръководител на ГЕРБ-Тервел Симеон Симеонов, който е и председател на Общинския съвет в добруджанския град. 
Към срещите беше проявен сериозен интерес от местните жители. Те потърсиха съдействието на депутата основно за решаване на инфраструктурни проблеми. В Орляк поставиха на вниманието й необходимостта от ремонт на водоснабдителната мрежа и на улици, както и нуждата от организиране на сметосъбиране. Предложиха държавата да осигури роторни снегорини и те да бъдат предоставени на общините, които всяка година имат проблеми в зимни условия поради спецификата на климата. Хората настояха за полицейско присъствие и видеокамери по селата, за да може да се противодейства на престъпността в малките населени места. 
Жителите на Безмер споделиха притесненията си от това, че читалището в селото не може да функционира по предписание на пожарната. Помолиха депутата за съдействие за осигуряване на средства за ремонт на тротоарите по главната улица в селото, която предстои да бъде ремонтирана. 
Депутатът призова кметовете и жителите на селата да се обединят и да осъществят заедно акции по почистване.
Приемен ден в град Тервел вчера проведe народният представител от ГЕРБ Пламен Манушев.

реклама
реклама
реклама
С 25% по-малко ще е прибраната... Галина Александрова гостува в... Приключенска Фото-Академия... Музеят “Земята и хората”... Закриват Районната... Електропастир ще ни пази от... Канят децата на фестивал... Дни на класиката започват на 21... Мюзикълът „Зоро” представят... Международна изложба на... Шабленец загина при пожар Празникът на пъпеша в... „Баш майсторът” гостува в... Изложба във Варна припомня... Изложба на руската художничка... Зам.-министър Добрев се срещна... Ще валидират юбилейна пощенска... Приемат заявки за участие в... 140 деца са част от Плувно лято... Очакват с 10-15 процента по-нисък... Данъчните засилиха контрола по... Два са горските пожари в... Хиляди посрещнаха юлското... Първо издание на пленер... “Пясъчни творения” събира... Изложба за Двореца гостува в... Опасността от разпространение... Труп на диво прасе е открит на... Регионалният съвет за развитие... Каварна и Шабла ни канят на...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.