За полицейско присъствие и видеокамери настояха жители на тервелски села

Размер на шрифта: a | a | a 19:34 19 март 2018
Автор: ДТ
Народният представител от ГЕРБ Даниела Димитрова проведе приемни в две от най-големите села в областта – тервелските Орляк и Безмер. В разговорите участва и общинският ръководител на ГЕРБ-Тервел Симеон Симеонов, който е и председател на Общинския съвет в добруджанския град. 
Към срещите беше проявен сериозен интерес от местните жители. Те потърсиха съдействието на депутата основно за решаване на инфраструктурни проблеми. В Орляк поставиха на вниманието й необходимостта от ремонт на водоснабдителната мрежа и на улици, както и нуждата от организиране на сметосъбиране. Предложиха държавата да осигури роторни снегорини и те да бъдат предоставени на общините, които всяка година имат проблеми в зимни условия поради спецификата на климата. Хората настояха за полицейско присъствие и видеокамери по селата, за да може да се противодейства на престъпността в малките населени места. 
Жителите на Безмер споделиха притесненията си от това, че читалището в селото не може да функционира по предписание на пожарната. Помолиха депутата за съдействие за осигуряване на средства за ремонт на тротоарите по главната улица в селото, която предстои да бъде ремонтирана. 
Депутатът призова кметовете и жителите на селата да се обединят и да осъществят заедно акции по почистване.
Приемен ден в град Тервел вчера проведe народният представител от ГЕРБ Пламен Манушев.

реклама
реклама
реклама
Трансгранична платформа за... Фестивал показва... Асфалтираха основни пътни... Празничен първи учебен ден в... Шабла посрещна гости от... Каварна се включва в... Калиграфията подпомага... Удари първият звънец в oбщина... Тенорът Георги Чолаков гостува... С песни от мюзикъли приключва... 125 първокласници пристъпиха... 4,5 тона отпадъци са събрани при... С работата на пожарникарите и... Паметник на Васил Левски се... Канят ни на празник... Паметник на Васил Левски се... Сръбският пиано квартет... Дамян Хаджииванов представя... Издирвани от Интерпол албанци... 5.4 милиона тона е очакваната... Нов трансграничен проект ще... С късометражно кино започна... Детските градини в Генерал... Акция срещу търговията с... Голф туризмът утвърждава... Община Генерал Тошево с два... Започна Международният... С Гран при се върна Стефани... Магистрати и съдебни служители... Народен хор „Шарено коланче“...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.