За полицейско присъствие и видеокамери настояха жители на тервелски села

Размер на шрифта: a | a | a 19:34 19 март 2018
Автор: ДТ
Народният представител от ГЕРБ Даниела Димитрова проведе приемни в две от най-големите села в областта – тервелските Орляк и Безмер. В разговорите участва и общинският ръководител на ГЕРБ-Тервел Симеон Симеонов, който е и председател на Общинския съвет в добруджанския град. 
Към срещите беше проявен сериозен интерес от местните жители. Те потърсиха съдействието на депутата основно за решаване на инфраструктурни проблеми. В Орляк поставиха на вниманието й необходимостта от ремонт на водоснабдителната мрежа и на улици, както и нуждата от организиране на сметосъбиране. Предложиха държавата да осигури роторни снегорини и те да бъдат предоставени на общините, които всяка година имат проблеми в зимни условия поради спецификата на климата. Хората настояха за полицейско присъствие и видеокамери по селата, за да може да се противодейства на престъпността в малките населени места. 
Жителите на Безмер споделиха притесненията си от това, че читалището в селото не може да функционира по предписание на пожарната. Помолиха депутата за съдействие за осигуряване на средства за ремонт на тротоарите по главната улица в селото, която предстои да бъде ремонтирана. 
Депутатът призова кметовете и жителите на селата да се обединят и да осъществят заедно акции по почистване.
Приемен ден в град Тервел вчера проведe народният представител от ГЕРБ Пламен Манушев.

реклама
реклама
реклама
Изнасят на открито гигантските... В „Двореца” показват... 1200 дръвчета засаждат на терен... С изложба стартира пленерът... В горски празник с поход и... Отпускат над 2 млн. лв. за... Стартира санирането на 3... Раздават храни от ЕС на 350 бедни... ОИЦ представя възможности за... Шестокласници посетиха... Горски празник организираха за... С професията „лесовъд” се... 18-то издание на пленера... Евродепутатът Петър... Подготвят Регионалната... Изложба „И ние бяхме деца“... ВМРО-Тервел дари детски книги Картини за страданието в името... Великденска украса от сръчните... Великденско добруджанско... „Елпром ЕМЗ” – Шабла е... Великденски базар в помощ на... Песенен празник огласи Генерал... Традициите или модерното - тема... 13-то издание на Преглед на... Великденска изненада за... Зелени инициативи за малки и... Райна Стойчева от Ген. Тошево с... Изложба, вдъхновена от... Изложба на учители е подредена...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.