Проект на Шабла за селище Кария получи финансиране

Размер на шрифта: a | a | a 19:23 27 ноември 2013
Автор: ДТ
Нови 16 договора за близо 3 милиона лева са подписани по Оперативна програма “Рибарство”, съобщават от Министерство на земеделието и храните. Те са на обща стойност над 2,8 млн. лв. Договорите са сключени за периода от 11 до 26 ноември 2013 г.
13 от подписаните договори са по мярка „Развитие на рибарските области“ от ОП „Рибарство“. Общата стойност на одобрената безвъзмездна финансова помощ по тях е в размер на близо 2,6 млн. лв. Те са свързани с дейности за местно развитие. Сред одобрените проекти е „Естетизация, благоустрояване и социализация на терен - рибарско селище Кария, община Шабла” на  Община Шабла.
По мярка 1.1. „Постоянно прекратяване на риболовна дейност“ са подписани три договора на обща стойност 242 521 лв. за нарязване на три риболовни  кораба за скрап. Един от плавателните съдове е от Варна, а два - от Добрич, поясняват от агроминистерството.  

реклама
реклама
реклама
С работата на пожарникарите и... Паметник на Васил Левски се... Канят ни на празник... Паметник на Васил Левски се... Сръбският пиано квартет... Дамян Хаджииванов представя... Издирвани от Интерпол албанци... 5.4 милиона тона е очакваната... Нов трансграничен проект ще... С късометражно кино започна... Детските градини в Генерал... Акция срещу търговията с... Голф туризмът утвърждава... Община Генерал Тошево с два... Започна Международният... С Гран при се върна Стефани... Магистрати и съдебни служители... Народен хор „Шарено коланче“... Съдии от Унгария гостуват на... Националните културни... Концерт за първия учебен ден... „На мегдана в Албена” – с... Ученици от пет училища... 27 млади музиканти събира... Искат да увеличат площта на... Хобяните се запознаха със... Малки таланти от Каварна... "Албена" АД стартира годината с... Отчитат повече туристи и... С три нови проекта за енергийна...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.