Преизбраха общинския лидер на БСП в Крушари

Размер на шрифта: a | a | a 20:26 29 март 2015
Злати Киров бе преизбран за председател на общинската организация на БСП в Крушари. Изборът стана на общо събрание миналата събота, проведено по решение на Националния съвет на социалистическата партия за анализ на изборните резултати  и преброяване на партийните членове.
Подобни събрания са проведени в около 50 общини – каза Антон Кутев, член на Националния съвет на БСП, отговорник за събранието в Крушари. Идеята била отново партийно преброяване, за да бъде изборът честен – добави той, като посочи, че на места има много кухи организации.„Нелегалният период на партията свърши, искаме да знаем колко сме” – каза още Кутев.
„БСП-Крушари, която е от около 50 души, дава резултатност при избори едно към три . Това сочат изборните протоколи и показва как работи общинската организация” – добави Злати Киров. Той не скри, че в община Крушари ДПС превъзхожда БСП, че кметът на ДПС се грижи за „неговите хора”. „Проблемът, обаче, е, че има членове и симпатизанти на БСП, които се отдръпнаха заради отношенията на партията с ДПС” – добави той.
Социалистите от Крушари поискаха по-активна политика на централното ръководство на БСП за подобни общини и региони. Според тях, липсва прекия разговор на  шефовете в партията с хората. Соцзиалистите поставиха с тревога въпроса, че БСП в Крушари е със затихващи функции. Новият председател обяви, че това няма да се случи с активна работа, защото БСП е необходима на хората. Млади социалисти заявяват готовност да работят за възраждането на община Крушари – заяви Здравко Здравков от младежкото обединение в Добрич.
реклама
реклама
реклама
Трансгранична платформа за... Фестивал показва... Асфалтираха основни пътни... Празничен първи учебен ден в... Шабла посрещна гости от... Каварна се включва в... Калиграфията подпомага... Удари първият звънец в oбщина... Тенорът Георги Чолаков гостува... С песни от мюзикъли приключва... 125 първокласници пристъпиха... 4,5 тона отпадъци са събрани при... С работата на пожарникарите и... Паметник на Васил Левски се... Канят ни на празник... Паметник на Васил Левски се... Сръбският пиано квартет... Дамян Хаджииванов представя... Издирвани от Интерпол албанци... 5.4 милиона тона е очакваната... Нов трансграничен проект ще... С късометражно кино започна... Детските градини в Генерал... Акция срещу търговията с... Голф туризмът утвърждава... Община Генерал Тошево с два... Започна Международният... С Гран при се върна Стефани... Магистрати и съдебни служители... Народен хор „Шарено коланче“...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.