По-ниски януарски сметки за ток отчитат от „Енерго – ПРО”

Размер на шрифта: a | a | a 16:49 31 януари 2016
С около 6 процента по-ниска е средната стойност на издадените от „ЕНЕРГО-ПРО” фактури за консумираната от потребителите в Североизточна България електрическа енергия за януари 2016 г. спрямо първия месец на миналата година. Това сочат анализите на дружеството, което доставя електроенергия на близо 1 млн. битови клиенти на територията на областите Варна, Добрич, Силистра, Шумен, Велико Търново, Габрово, Русе, Търговище, Разград.
Средната сметка за ток на домакинствата в Североизточна България през януари е 48,53 лв., което е с 3 лева по-малко спрямо същия месец на 2015 г.  Същевременно средната януарска сметка на бита е с 8 лева по-висока от тази за декември 2015 г. Причината за това е, че във фактурите за януари е включено потреблението по време на Коледните и Новогодишните празници, както и това през студените дни в началото на януари.  
Посочените стойности са изчислени на база средно потребление на битовите клиенти. Сметката на всеки отделен клиент зависи от неговото индивидуално потребление през отчетния период.
Информация за своя индивидуален срок на плащане на сметките за януари всеки клиент може да получи от интернет страницата на компанията, от операторите на денонощния телефон 0700 1 61 61, в Център за обслужване на клиенти на дружеството на територията на Североизточна България, на всяка онлайн каса на партньорите на ЕНЕРГО-ПРО - Български пощи и Информационно обслужване или във фактурата и касовия бон за платена сметка за консумирана електроенергия от предходен период. Напомняме, че всеки битов клиент на ЕНЕРГО-ПРО може да намери точна информация за своето потребление по месеци през последните три години на информационния портал за битови клиенти на интернет страницата на компанията.
 
реклама
реклама
реклама
Подпомогнаха растежа на млади... Паметник на Васил Левски... Трансгранична платформа за... Фестивал показва... Асфалтираха основни пътни... Именити писатели посетиха... Празничен първи учебен ден в... Шабла посрещна гости от... Каварна се включва в... Калиграфията подпомага... Удари първият звънец в oбщина... Тенорът Георги Чолаков гостува... С песни от мюзикъли приключва... 125 първокласници пристъпиха... 4,5 тона отпадъци са събрани при... С работата на пожарникарите и... Паметник на Васил Левски се... Канят ни на празник... Паметник на Васил Левски се... Сръбският пиано квартет... Дамян Хаджииванов представя... Издирвани от Интерпол албанци... 5.4 милиона тона е очакваната... Нов трансграничен проект ще... С късометражно кино започна... Детските градини в Генерал... Акция срещу търговията с... Голф туризмът утвърждава... Община Генерал Тошево с два... Започна Международният...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.