Наградиха трите най-добри зимни фотографски попадения в Крушарско

Размер на шрифта: a | a | a 18:40 10 март 2014
Автор: ДТ
Над 50 снимки за получени в Община Крушари, във връзка с обявения фотографски конкурс “Четирите годишни времена”.
Фотосите са запечатали красотата на зимния сезон в района на община Крушари. Вчера бяха връчени и наградите на авторите на трите най-добри снимки, съобщават от добруджанската община.
Конкурсът “Четирите годишни времена” бе обявен от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и Общинската комисия за закрила на детето.
В сезон първи „Зима” децата, участници в конкурса са запечатали изключително красиви и значими за тях моменти от зимния пейзаж на тази част от Добруджа. Номинирани бяха осем от най-добрите фотографии, които ще бъдат изложени във всяко едно от четирите училища в община Крушари, както и в сградата на общинската администрация.
В края на май ще бъде експонирани снимките от Сезон 2 „Пролет”, като идеята е младите творци да получат уроци от професионални фотографи, добавят от Община Крушари.

реклама
реклама
реклама
С работата на пожарникарите и... Паметник на Васил Левски се... Канят ни на празник... Паметник на Васил Левски се... Сръбският пиано квартет... Дамян Хаджииванов представя... Издирвани от Интерпол албанци... 5.4 милиона тона е очакваната... Нов трансграничен проект ще... С късометражно кино започна... Детските градини в Генерал... Акция срещу търговията с... Голф туризмът утвърждава... Община Генерал Тошево с два... Започна Международният... С Гран при се върна Стефани... Магистрати и съдебни служители... Народен хор „Шарено коланче“... Съдии от Унгария гостуват на... Националните културни... Концерт за първия учебен ден... „На мегдана в Албена” – с... Ученици от пет училища... 27 млади музиканти събира... Искат да увеличат площта на... Хобяните се запознаха със... Малки таланти от Каварна... "Албена" АД стартира годината с... Отчитат повече туристи и... С три нови проекта за енергийна...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.