ЕНЕРГО-ПРО с награда за постижения в инвестиционния процес

Призът се връчва от Камара на строителите в България – Областно представителство Варна

Размер на шрифта: a | a | a 18:32 31 октомври 2013
На 30 октомври ЕНЕРГО-ПРО беше удостоено със специална награда за постижения в инвестиционния процес от Камарата на строителите в България – Областно представителство Варна (КСБ-ОП Варна). Призът беше отсъден в категорията „Представител на експлоатационните дружества”. Наградата се присъжда за първа година и беше връчена по време на церемонията на г-н Стефан Абаджиев, управител на ЕНЕРГО-ПРО Варна, от Председателя на КСБ-ОП Варна, инж. Христо Димитров.
„За нас е чест да бъдем удостоени с този приз, тъй като това означава, че сме поели в правилната посока. Освен признание, това е и стимул да продължим да полагаме всички усилия да бъдем ефективен партньор в процеса на инвестиционно планиране и реализиране в областта на строителството. Особено ми е приятно, че  получаваме тази награда наред с Община Варна и с РДНСК Североизточен район. Приемам това като признание, че ние, като представители на бизнеса, и институциите в Североизточна България споделяме обща цел – успешното развитието на региона ”, сподели управителят на ЕНЕРГО-ПРО.
Процесът на инвестиционно проектиране в областта на строителството е свързан с редица фактори, които са определящи за успешната реализация на даден проект. Един от тези фактори е изграждането на прилежаща инфраструктура. Важна предпоставка за това са инвестициите в развитието на електроразпределителната мрежа, която да осигурява възможности за присъединяването на новопостроените обекти. Един от основните приоритети пред електроразпределителните компании през последните години е да се наваксат липсата на инвестиции от дълъг период преди 2005 година, както и адекватно да се насочват средства към разширяване и модернизиране на мрежата, с което да се създадат условия за развитието на бизнеса и икономиката в страната.
По време на събитието за връчването на наградите на КСБ-ОП Варна г-н Абаджиев се срещна с  инвеститори в строителния бранш и обсъди с тях възможностите за подобряване на комуникацията и взаимодействието в процеса на осъществяване на техните инвестиционни проекти от гледна точка на успешното им присъединяване към електроразпределителната мрежа на ЕНЕРГО-ПРО.
„Нашата цел е да сме максимално кооперативни с всички инвеститори, които планират и реализират проекти в областта на строителството. Компанията е открита да съдейства на всеки предприемач чрез компетентно и адекватно обслужване, с което да улесни развитието на строителния бизнес в Североизточна България. Вярвам, че получената от нас награда за постижения в инвестиционния процес е признание, че се справяме с нашата задача да създаваме условия за развитието на икономиката в региона”, допълни г-н Абаджиев.

реклама
реклама
реклама
С работата на пожарникарите и... Паметник на Васил Левски се... Канят ни на празник... Паметник на Васил Левски се... Сръбският пиано квартет... Дамян Хаджииванов представя... Издирвани от Интерпол албанци... 5.4 милиона тона е очакваната... Нов трансграничен проект ще... С късометражно кино започна... Детските градини в Генерал... Акция срещу търговията с... Голф туризмът утвърждава... Община Генерал Тошево с два... Започна Международният... С Гран при се върна Стефани... Магистрати и съдебни служители... Народен хор „Шарено коланче“... Съдии от Унгария гостуват на... Националните културни... Концерт за първия учебен ден... „На мегдана в Албена” – с... Ученици от пет училища... 27 млади музиканти събира... Искат да увеличат площта на... Хобяните се запознаха със... Малки таланти от Каварна... "Албена" АД стартира годината с... Отчитат повече туристи и... С три нови проекта за енергийна...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.