Албена презентира новостите си в Дрезден и Букурещ

Размер на шрифта: a | a | a 19:03 13 ноември 2013
Автор: ДТ
Ваканционно селище „Албена” презентира новостите си за Лято 2014 на изложението по време на представянето на лятната програмата на ДЕР Туристик 2014 в Дрезден, съобщават от курорта. В изложението в немския град участваха 700 хотелиери от 31 страни. 1600 експедиенти се запознаха с продукта на туристическите компании.
„Пpодавачите проявиха голям интерес към Аквапарка в Албена за Сезон 2014. Много запитвания имаше за велотуровете и тенис пакетите, които Албена вече предлага за следващия сезон. Интересуваха се и как изглеждат новите стаи в Ralitza Superior Aqua Club. Има вече и конкретни запитвания за почивки в Албена, а от ITS са оптимисти за следващото лято. Техните данни сочат, че има значителен ръст на записванията на гости от Германия, като най-голям е той за хотел „Боряна” сравнение с данните за миналия сезон”, заяви Елена Георгиева – мениджър „Продажби” за немски пазар.   
Домакините обявиха и интересна благотворителна кампания. В сътрудничество с фондация "Райнер Мойч" да спонсорират изграждането на 10 училища в Африка, Южна Америка и Азия през 2014 г., като целта на фондацията е техният брой да достигне 100. До момента са направили 32 такива училища.
От 14 до 17 ноември Албена ще презентира своите възможности за почивка и на туристическото изложение в Букурещ. Сред акцентите в румънската столица е и Великден, който традиционно събира във ваканционното ни селище много гости от северната ни съседка.
реклама
реклама
реклама
С работата на пожарникарите и... Паметник на Васил Левски се... Канят ни на празник... Паметник на Васил Левски се... Сръбският пиано квартет... Дамян Хаджииванов представя... Издирвани от Интерпол албанци... 5.4 милиона тона е очакваната... Нов трансграничен проект ще... С късометражно кино започна... Детските градини в Генерал... Акция срещу търговията с... Голф туризмът утвърждава... Община Генерал Тошево с два... Започна Международният... С Гран при се върна Стефани... Магистрати и съдебни служители... Народен хор „Шарено коланче“... Съдии от Унгария гостуват на... Националните културни... Концерт за първия учебен ден... „На мегдана в Албена” – с... Ученици от пет училища... 27 млади музиканти събира... Искат да увеличат площта на... Хобяните се запознаха със... Малки таланти от Каварна... "Албена" АД стартира годината с... Отчитат повече туристи и... С три нови проекта за енергийна...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.