ВМРО илиза самостоятелно на изборите в шест общини

Размер на шрифта: a | a | a 15:00 23 септември 2015
Българското национално движение ВМРО ще се яви със самостоятелни листи за общински съветници в шест от осемте общини на  Добричка област, съобщиха от областната пресслужба на родолюбивата организация. Патриотите ще имат свои кандидати за местния парламент и кметове на населени места в седем общини. В Генерал Тошево и община Добричка войводите издигат и собствени кандидати за общински кметове.
В областния център Добрич ВМРО по традиция участва със самостоятелна листа за общински съветници. Родолюбивата организация залага на млади, образовани, последователни български патриоти, добруджанци, които не са променяли партии и политически възгледи, родени и отраснали в Добрич. Водач на листата в Добрич е Йордан Йорданов - общински съветник, помощник-директор на Хуманитарната гимназия, семеен с две деца. На второ място в листата е Пламен Николов - журналист с дългогодишен опит в регионални и национални печатни издания, радетел за опазване и популяризиране на българското културно-историческо наследство.  Третата позиция в листата е за Иван Пеев -магистър по туризъм, занимава се и с частен бизнес в търговията. Четвърти е Тихомир Маринов - завършил Висше училище по телекомуникации, бивш състезател по хандбал, областен координатор на ВМРО. Пети в листата е Станислав Илиев - икономист, представител на гражданската квота,  радетел за възраждане традициите на ФК "Добруджа".  Всеки от кандидатите за общински съветници на ВМРО е имал своя шанс за реализация в големите български градове или зад граница, но е направил своя избор, , воден от разбирането, че камъкът си тежи на мястото, а човек се чувства най-добре там, където са родителите и корените му. В новия местен парламент представителите на ВМРО ще работят за създаване на условия за развитие и шанс за реализация на младите, за да останат те в Добрич.
Със самостоятелни листи за общински съветници родолюбците излизат и в общините Балчик, Каварна, Генерал Тошево, Шабла, Добричка.
На проведените през 2014 г. избори за Европейски парламент и Народно събрание ВМРО  успя да излъчи евродепутат и народни представители. Затова от родолюбивата организация смятат, че е време честните и искрени български патриоти да намерят своето достойно представителство и в местната власт. Целта на ВМРО е увеличаване на представителството в общинските съвети и избиране на хора, които имат желание, сили и възможности да работят за възраждане на добруджанските общини. 
реклама
реклама
реклама
Приемат предложения за... Магистрати от Унгария... Обвинен в грабеж и опит за... Благотворителен фолклорен... 160 първокласници започват... Млади художници редят изложба... Не избраха почетен гражданин... 600 ръжени хляба ще получат... Камелия Кондова е предложена... С мотивационна седмица откриха... До 13 септември приемат... В пътуващ семинар се включиха... РБ „Дора Габе” представя... Откри се академичната година в... 48 изпълнители участват в 22-ия... Общината ще иска средства от... 65 добричлии са заявили желание... 629 са първолаците в Добрич НАП Добрич напомня на... Младеж, държал наркотици с цел... Разследван за убийство остава... Над 10 млн. лв доход от получени... Събориха 30 паметни плочи на... В Добрич започва 22-рият конкурс... Валери Симеонов: „Добричката... „ВиК”- Добрич подменя... Половината прасета от задните... Показват сабите на войводите... Със съдействието на депутатите... Фестивалът September Sun Rock Fest...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.