Ремонтите по пътната инфраструктура продължават в квартал „Балик”

Размер на шрифта: a | a | a 17:11 25 юли 2018
Автор: ДТ
Фирмата изпълнител съвместно с Общинското предприятие „Комуналстрой“ работи активно по ремонт на пътната инфраструктура в града на места, които не са поддържани от години. Едно от тези места е локалният път пред КАТ, който осигурява ежедневно трафика на моторните превозни средства и е важна част от нормалното и безпроблемно протичане на регистрацията им. Пътят е с дължина 200 метра като е ремонтиран и участъка в двора на КАТ непосредствено преди пунктовете за регистрация и технически контрол. Това ще допринесе за улеснение на водачите на автомобили и служителите на КАТ. Работи се и по други инфраструктурни обекти, които имат важно значение и са част от договореностите на Община Добрич за частична и цялостна рехабилитация на пътната мрежа.
Приключен е ремонта на ул. „Димитър Ковачев“ в участъка от бул.“Добруджа“ до  ул. „Орфей“. Тук е извършен частичен ремонт предвид факта, че до края на 2018г. предстоят дейности по подмяна на водопроводната мрежа на улицата. Ремонтирана е и ул. „Орфей“ от ул. „Димитър Ковачев“ до Околовръстния път пред бензиностанция „Химойл“. Извършени са ремонти на улиците около училище „Л. Каравелов“ и на междублоковите пространства в района. Предстои ремонт на ул. „Агликина поляна“, на  междублоковите пространства пред бл.18 ,16 и 19 на квартал „Балик“ и на ул. „Христо Ботев“ в участъка от ул. „Агликина Поляна“ до Околовръстен път пред бл.17 на ЖК „Балик“.  
Улица „Стефан Стамболов“ в ЖК „Дружба“ е изцяло с нова настилка и е положена нова  хоризонтална и вертикална маркировка.

реклама
реклама
реклама
Приемат предложения за... Магистрати от Унгария... Обвинен в грабеж и опит за... Благотворителен фолклорен... 160 първокласници започват... Млади художници редят изложба... Не избраха почетен гражданин... 600 ръжени хляба ще получат... Камелия Кондова е предложена... С мотивационна седмица откриха... До 13 септември приемат... В пътуващ семинар се включиха... РБ „Дора Габе” представя... Откри се академичната година в... 48 изпълнители участват в 22-ия... Общината ще иска средства от... 65 добричлии са заявили желание... 629 са първолаците в Добрич НАП Добрич напомня на... Младеж, държал наркотици с цел... Разследван за убийство остава... Над 10 млн. лв доход от получени... Събориха 30 паметни плочи на... В Добрич започва 22-рият конкурс... Валери Симеонов: „Добричката... „ВиК”- Добрич подменя... Половината прасета от задните... Показват сабите на войводите... Със съдействието на депутатите... Фестивалът September Sun Rock Fest...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.