Приемат документи за участие в мартенския базар

Размер на шрифта: a | a | a 17:07 03 февруари 2014
Автор: ДТ
Традиционният базар за продажба на мартеници в Добрич ще се проведе от 13 февруари до 3 март, съобщиха от Общината. Търговците ще могат да разположат щандовете си на площад “Свобода”, по бул. “25 септември”– пешеходна зона, ул. “Христо Ботев“ и “Стария орех”. Предвидени са над 100 места с площ от 1,5 кв. м, разположени по схема, утвърдена от главния архитект. Таксата за ползване на общинско място е 1 лв./кв.м. на ден за площите в централна градска част и по 0,80 лв./кв.м. на ден за местата извън центъра.
Задължително условие за участниците на територията на площад “Свобода” и по пешеходната зона на бул. “25 септември” е да представят стоката си чрез собствени нестационарни съоръжения с унифициран дизайн, одобрен от главния архитект. Чертеж на търговското съоръжение е публикуван на сайта на общината и се предоставя чрез Центъра за услуги и информация.
Желаещите да участват следва да подадат заявление по образец в Центъра за услуги и информация на работно място “Икономическо развитие”. Документите за участие в мартенския базар ще се приемат от 6 февруари.

реклама
реклама
реклама
Приемат предложения за... Магистрати от Унгария... Обвинен в грабеж и опит за... Благотворителен фолклорен... 160 първокласници започват... Млади художници редят изложба... Не избраха почетен гражданин... 600 ръжени хляба ще получат... Камелия Кондова е предложена... С мотивационна седмица откриха... До 13 септември приемат... В пътуващ семинар се включиха... РБ „Дора Габе” представя... Откри се академичната година в... 48 изпълнители участват в 22-ия... Общината ще иска средства от... 65 добричлии са заявили желание... 629 са първолаците в Добрич НАП Добрич напомня на... Младеж, държал наркотици с цел... Разследван за убийство остава... Над 10 млн. лв доход от получени... Събориха 30 паметни плочи на... В Добрич започва 22-рият конкурс... Валери Симеонов: „Добричката... „ВиК”- Добрич подменя... Половината прасета от задните... Показват сабите на войводите... Със съдействието на депутатите... Фестивалът September Sun Rock Fest...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.