Пламен Манушев връчи картите на нови членове на ГЕРБ

Размер на шрифта: a | a | a 18:12 21 март 2018
Автор: ДТ
Картите на новите членове на ПП ГЕРБ-Добрич бяха връчени от народния представител и областен координатор на партията вицеадмирал Пламен Манушев по време на традиционната вече среща на депутатите от ГЕРБ с актива на партията в Добрич. Тя бе организирана от общинското ръководство с ръководител Красимир Николов. Депутатът подчерта, че е радващо, че ПП ГЕРБ привлича и млади хора. Сподели, че продължават срещите на двамата народни представители и ръководството с жителите на Добрич и областта.  Пламен Манушев направи обзор на дейността и политиките на ПП ГЕРБ.  „Коалицията между ГЕРБ и Обединени патриоти е стабилна и ще продължи да работи. Виждането на нашите ръководители е, че стабилността на България е най-важна и тя трябва да се запази, за да продължи и икономическото развитие, а оттам да дойде и желаното подобряване на живота на хората”, посочи народният представител. По думите му, опозицията, в лицето на БСП, очевидно е поела курс да се подкопава доверието на хората в институциите.
„Оценката и тук, и в Брюксел, е, че българското председателство на Съвета на Европейския съюз е изключително успешно. Може би, заслугата е в това, че се намериха съществените, важни теми за Европа, които да бъдат приоритет на това председателство. И, особено, въпросите с интеграцията на Западните Балкани”, каза народният представител. Програмата на европредседателството е изключително наситена и много успешна. БСП, въпреки уверенията че ще подкрепят всичко, свързано с председателството, инспирират скандали с цел да покажат, че ГЕРБ не може да се справи. Но, за нас това председателство е много важно - за самочувствието на българските институции, на българската администрация. Важно е за региона ни, и за бъдещето на Европа”, каза Пламен Манушев.
Народният представител коментира и актуални проблеми за Добрич и региона. В отговор на поставен въпрос съобщи, че рехабилитацията на пътя Добрич-Албена, до Оброчище, ще започне през април. Ще се настоява през следващите години да се реализира участъкът от пътя между Батово и Рогачево. Пламен Манушев информира, че министърът на регионалното развитие Николай Нанков издаде разрешение за строеж на участък от 9 километра от автомагистрала "Хемус“ в отсечката от Ябланица до пътен възел "Боаза", по посока Търговище, което е важно за цяла Северна България. Коментирано бе състоянието на Многопрофилната болница за активно лечение и необходимостта от промени в управлението.
В края на срещата народният представител Даниела Димитрова призова актива на ГЕРБ в Добрич да се включи в кампанията за Великденско почистване, която партията инициира в областта.

реклама
реклама
реклама
Стартира инициативата „Бъдеще... Откриха барелеф на Пейо Яворов... Откриват филателна изложба... Румен Христов: СДС ще търси... Обявяват Добрич и Тутракан за... За опасно наклонено дърво... Състоянието на добричката... Областният управител участва в... Нова постановка подготвя... Изложбата „Никола... Допълнителни средства към... Кметът на Добрич открива... Добрич става Град на... Гала вечер на балет "Арабеск" с... Обмениха опит за превенцията... Шефът на болницата участва в... Люси Иларионов представя... Книга на психотерапевта Дора... Свикват извънредна сесия... Одобриха актуализираната... 25 замърсени места в Добрич са... Продават осем общински... Съветниците задължиха кмета да... Новопостроените сгради –... Галерията с отворени врати за... Поетесата Камелия Кондова ще... Добричлия спечели таблет от... Деца, родители и библиотекари... Успешно приключи обучение на... Откриха учебната година в...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.