Надя Василева остана лидер на БСП в община Добричка

Размер на шрифта: a | a | a 18:35 24 април 2016
Автор: ДТ
Надя Василева е новият стар председател на местната организация на БСП в община Добричка. Това решиха с таен избор 103-ма гласували делегати на отчетно-изборната конференция на партията, която се проведе завчера. При 4 недействителни бюлетини, 50 гласа бяха за Надя Василева, а 49 – за другия кандидат Петко Игнатов.
„Благодаря на основните партийни организации, които ме подкрепиха, а и на другите. Резултатът от гласуването за председател показва ясно, че БСП в община Добричка се нуждае от единение. Аз ще предложа на Петко Игнатов да си обединим усилията, да загърбим вътрешнопартийните различия и да бъдем стабилна общинска партийна организация, която да подпомага кмета Тошко Петков в реализацията на предизборната му платформа, която е платформа на БСП” – каза Надя Василева.
„Вярвам, че изборът за председател на БСП в община Добричка е осъзнат, защото само така общинската организация, която видно е разединена, може да върви напред. Ако не сме единни по местно и на национално ниво, сме загубени” – каза проф. Светла Бъчварова, народен представител от БСП от Добричка област. Тя добави, че това е много важно, тъй като политическата обстановка в страната е нестабилна, „държавата действала като пожарна - потушава спешно проблеми и се опитва да не допуска те да се разрастват”. „БСП има проблем. Това е разликата, която се получава между програмните ни документи и начина, по който реализираме управлението, когато участваме в него. Това трябва да си го кажем” – призна Бъчварова. 
От БСП-Добричка, предложиха за председател на БСП Драгомир Стойнев, Желю Бойчев, Катя Николова, Красимир Янков, Михаил Миков, Корнелия Нинова. За делегати на предстоящия конгрес на БСП от община Добричка бяха избрани Женя Александрова, Надя Василева, Петко Игнатов, Тошко Петков.
реклама
реклама
реклама
Приемат предложения за... Магистрати от Унгария... Обвинен в грабеж и опит за... Благотворителен фолклорен... 160 първокласници започват... Млади художници редят изложба... Не избраха почетен гражданин... 600 ръжени хляба ще получат... Камелия Кондова е предложена... С мотивационна седмица откриха... До 13 септември приемат... В пътуващ семинар се включиха... РБ „Дора Габе” представя... Откри се академичната година в... 48 изпълнители участват в 22-ия... Общината ще иска средства от... 65 добричлии са заявили желание... 629 са първолаците в Добрич НАП Добрич напомня на... Младеж, държал наркотици с цел... Разследван за убийство остава... Над 10 млн. лв доход от получени... Събориха 30 паметни плочи на... В Добрич започва 22-рият конкурс... Валери Симеонов: „Добричката... „ВиК”- Добрич подменя... Половината прасета от задните... Показват сабите на войводите... Със съдействието на депутатите... Фестивалът September Sun Rock Fest...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.