Мащабен национален бизнес форум ще се проведе в Добрич

Размер на шрифта: a | a | a 17:18 08 май 2017
Автор: ДТ
Списание „Бизнес Клуб“ и Община Добрич организират Национален бизнес форум „Силни региони за силна икономика”. Той ще се проведе в Добрич на 18 май.  Партньори на форума са водещи бизнес организации като Българската търговско промишлена палата, Асоциацията на индустриалния капитал в България, Българската стопанска камара, Института за пазарна икономика, Обединени бизнес клубове, Национално сдружение на малкия и средния бизнес, Изпълнителната агенция за назърчаване на малките и средните предприятия и др.
Целта на провеждането на най-мащабния национален бизнес форум за 2017 г. е да засили взаимодействието между държавните и общинските служители от една страна и представителите на бизнеса от друга, както и да засегне основни тези за развитието на местния бизнес.
Форумът ще се състои от 2 модула. Първият е среща с местния бизнес в Голяма заседателна зала в Общината от 13 часа. На нея авторите и експертите на списание „Бизнес Клуб“ и представители на бизнес и държавни организации ще представят информация, свързана  с форми за евро и други финансирания, както и експертни решения в областта на маркетинга, рекламата, продажбите, човешки ресурси, мотивация, мениджмънт, иновации, внедряване на ERP системи, международни пазари, франчайз модела и др. 
Вторият модул е концерт – спектакъл „Свята замя българска“ с участието на Поли Паскова и Ансамбъл „Чинари“ и водещ Шкумбата. Той ще се състои на пл. "Демокрация" от 18 часа.
Списание „Бизнес Клуб“ и Община Добрич канят представителите на бизнеса, жителите и гостите на област Добрич с пожеланието да направим 18-ти май един хубав празник за всички, които уважават работата и се стремят към по-добро бъдеще на регионите и страната ни. 
Добрич е осмият град в програмата на форума, който се провежда в периода от 20 април до 30 юни 2017 г. последователно в 20 големи общини в цялата страна и се радва на силен медиен интерес. Подобно събитие с такива мащаби в България не е провеждано.

реклама
реклама
реклама
Румен Христов: СДС ще търси... Обявяват Добрич и Тутракан за... За опасно наклонено дърво... Състоянието на добричката... Областният управител участва в... Нова постановка подготвя... Изложбата „Никола... Допълнителни средства към... Кметът на Добрич открива... Добрич става Град на... Гала вечер на балет "Арабеск" с... Обмениха опит за превенцията... Шефът на болницата участва в... Люси Иларионов представя... Книга на психотерапевта Дора... Свикват извънредна сесия... Одобриха актуализираната... 25 замърсени места в Добрич са... Продават осем общински... Съветниците задължиха кмета да... Новопостроените сгради –... Галерията с отворени врати за... Поетесата Камелия Кондова ще... Добричлия спечели таблет от... Деца, родители и библиотекари... Успешно приключи обучение на... Откриха учебната година в... За 65-а година училищният звънец... Гости от 5 държави уважиха... Приемат предложения за...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.