Космическият глас Валя Балканска призова Добрич да подкрепи кандидатите на ГЕРБ с №4

Размер на шрифта: a | a | a 14:56 22 октомври 2015
Космически успех на Детелина Николова и кандидатите на ГЕРБ пожела Валя Балканска, която призова добричлии да гласуват с №4 в бюлетината. Обичаната народна певица и гайдарят Петър Янев участваха в концерта, с който партия ГЕРБ закри предизборната си кампания в Добрич.
„Тук сме, за да подкрепим успешния човек. Тук сме заради нея, защото знаем, че тя е упорита, тя е можеща, тя е работлива”, каза обичаната народна певица. И подчерта, че когато хорото се води от най-смелия, от най-истинския човек, той води в добра посока, в добрия път.
„Ние сме тук, за да я подкрепим - за доброто, за хубавото, за красивото и, за да ни има като българи. Пожелаваме космически успех на всички вас, отворени пътища и отворен простор”, каза Валя Балканска и призова добричлии да гласуват с номер 4.
„Скъпи Валя и Петьо, аз искрено и сърдечно благодаря, както от мое име, така и от името на моите колеги - кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ, че приехте нашата покана да бъдете в Добрич в тази красива органова зала, за да чуем прекрасните космически изпълнения, с които ние отправяме посланията към нашите съграждани за по-доброто бъдеще на Добрич, за да ни има и нас, и красивата ни мила родина България. Всеки от нас да помни, че, ако ние сме заедно в радост и трудности, песента е тази, която ни лекува и ни дава сила. Благодарим ти Валя, продължавай да славиш България”, каза Детелина Николова.
Здраве, разум и здрав разум на 25 октомври пожела Петър Янев.
На сцената бяха представени всички кандидати за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ. Към присъстващите в залата Детелина Николова, която е и водач на листата, се обърна с думите: „С вашето доверие вече 12 години сме заедно и винаги съм имала вашата подкрепа. Благодаря и на вас, благодаря и на моите колеги – кандидати за общински съветници и на тези, с които работих през последните години. Защото, видимите резултати промениха облика на Добрич. Днес всички се гордеем  с Добрич. Годините, в които работих, като кмет на града, са гаранцията, че ще продължа да бъда такава, каквато ме познавате – отговорна, открита, достъпна и честна. Затова, на 25-и октомври, бъдете активни и гласувайте за по-доброто бъдеще на града ни  с бюлетина №4 за кмет и общински съветници на ПП ГЕРБ. Вярваме, че с общи усилия ще постигнем бъдещето, което желаем на Добрич. Доверете ни се!”
Концертът продължи с филмова музика в изпълнение на Бургаската филхармония.

реклама
реклама
реклама
Приемат предложения за... Магистрати от Унгария... Обвинен в грабеж и опит за... Благотворителен фолклорен... 160 първокласници започват... Млади художници редят изложба... Не избраха почетен гражданин... 600 ръжени хляба ще получат... Камелия Кондова е предложена... С мотивационна седмица откриха... До 13 септември приемат... В пътуващ семинар се включиха... РБ „Дора Габе” представя... Откри се академичната година в... 48 изпълнители участват в 22-ия... Общината ще иска средства от... 65 добричлии са заявили желание... 629 са първолаците в Добрич НАП Добрич напомня на... Младеж, държал наркотици с цел... Разследван за убийство остава... Над 10 млн. лв доход от получени... Събориха 30 паметни плочи на... В Добрич започва 22-рият конкурс... Валери Симеонов: „Добричката... „ВиК”- Добрич подменя... Половината прасета от задните... Показват сабите на войводите... Със съдействието на депутатите... Фестивалът September Sun Rock Fest...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.