Клъстер с участието на Международния колеж се представи на изложение в Будапеща

Размер на шрифта: a | a | a 18:45 06 март 2014
Автор: ДТ
Асоциация “Кулинарни изкуства и гостоприемство” /АКИГ/ участва в едно от най-големите изложения за туризъм в Европа – Унгекспо Травъл, провело се през миналата седмица в Будапеща. Българската организация-клъстер АКИГ имаше собствен щанд, на който бяха презентирани продуктите на членовете и учредителите. Участници в изложението и посетители изявиха интерес към пътувания в България с цел посещение на обектите от асоциацията. Много от тях са одобрили идеята за обединяване на усилията в предлагането на туристически продукти, споделиха членове от екипа на АКИГ. Представителството на клъстера е било посетено и от кмета на унгарската община Кишкунхалас – Истван Гьовай, който се е запознал обстойно с българската асоциация, обединяваща организации в областта на туризма от Североизточна България. Градоначалникът на унгарската община сподели, че ще вземе добри практики от българската асоциация. 
Част от посетилите на събитието, което се разполага в три големи халета в Будапеща бяха ученици и студенти в областта на туризма, които искаха да се запознаят с британските бакалавърски и магистърски специалности на английски език, предлагани от Висше училище Международен колеж -  част от асоциацията.
В четиридневното изложение се представиха държави от Африка, Арабския свят, Европа и Австралия. Сред най-атрактивните щандове на туристическия форум са били тези на Румъния, Словакия и Тунис. 


реклама
реклама
реклама
Приемат предложения за... Магистрати от Унгария... Обвинен в грабеж и опит за... Благотворителен фолклорен... 160 първокласници започват... Млади художници редят изложба... Не избраха почетен гражданин... 600 ръжени хляба ще получат... Камелия Кондова е предложена... С мотивационна седмица откриха... До 13 септември приемат... В пътуващ семинар се включиха... РБ „Дора Габе” представя... Откри се академичната година в... 48 изпълнители участват в 22-ия... Общината ще иска средства от... 65 добричлии са заявили желание... 629 са първолаците в Добрич НАП Добрич напомня на... Младеж, държал наркотици с цел... Разследван за убийство остава... Над 10 млн. лв доход от получени... Събориха 30 паметни плочи на... В Добрич започва 22-рият конкурс... Валери Симеонов: „Добричката... „ВиК”- Добрич подменя... Половината прасета от задните... Показват сабите на войводите... Със съдействието на депутатите... Фестивалът September Sun Rock Fest...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.