Избират управител на “Градски транспорт Добрич”

Размер на шрифта: a | a | a 18:33 20 март 2014
Автор: ДТ
Откриване на процедура за провеждане на конкурс за управител на новоучреденото общинско търговско дружество „Градски транспорт Добрич" ЕООД ще гласуват на сесията в края на март общинските съветници на Добрич. Те ще определят и състава на комисията за подоготовка и провеждане на конкурса за управител.
Еднолично дружество с ограничена отговорност „Градски транспорт Добрич” ЕООД със 100% общинско участие бе учредено през януари тази година с решение на местния парламент. За временен управител бе избран Георги Генчев. В съотвествие със законовите изисквания в тримесечен срок след назначаването на временния управител се провежда и конкурс за ръководния пост.
На сесията на 25 март ще бъдат гласувани още няколко докладни свързани с градския транспорт на областния град. Те са: предложение за сключване на договор за осъществяване на тролейбусен транспорт по утвърдената транспортна схема на града; План за оптимизиране дейността на „Тролейбусен транспорт” ЕООД, изготвен от управителя на дружеството – инж. Митко Митев; предложение за намаляване капитала на „Тролейбусен транспорт”; закупуване чрез финансов лизинг на до 16 нови автобуси от „Градски транспорт Добрич”; прехвърляне безвъзмездно по балансова стойност в капитала на „Градски транспорт Добрич” на дълготрайни материални активи, собственост на Община Добрич.


реклама
реклама
реклама
Приемат предложения за... Магистрати от Унгария... Обвинен в грабеж и опит за... Благотворителен фолклорен... 160 първокласници започват... Млади художници редят изложба... Не избраха почетен гражданин... 600 ръжени хляба ще получат... Камелия Кондова е предложена... С мотивационна седмица откриха... До 13 септември приемат... В пътуващ семинар се включиха... РБ „Дора Габе” представя... Откри се академичната година в... 48 изпълнители участват в 22-ия... Общината ще иска средства от... 65 добричлии са заявили желание... 629 са първолаците в Добрич НАП Добрич напомня на... Младеж, държал наркотици с цел... Разследван за убийство остава... Над 10 млн. лв доход от получени... Събориха 30 паметни плочи на... В Добрич започва 22-рият конкурс... Валери Симеонов: „Добричката... „ВиК”- Добрич подменя... Половината прасета от задните... Показват сабите на войводите... Със съдействието на депутатите... Фестивалът September Sun Rock Fest...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.