Възможностите за безкасово плащане разясняват от ЕНЕРГО-ПРО

Размер на шрифта: a | a | a 19:07 12 март 2014
Автор: ДТ
Кампанията на ЕНЕРГО-ПРО „В услуга на клиента“, която стартира в началото на месец февруари по повод Световния ден на потребителя – 15 март, продължава с пълна сила. Освен трите нови възможности за обслужване и информиране на клиентите, които се приемат много положително от обществеността („Изнесен офис“ с мобилни експерти, „Приемен ден на ръководството на ЕНЕРГО-ПРО“ и „Енергиен консултант“), дружеството предостави на своите клиенти и специално разработена брошура с информация за безкасовите методи за проверка и плащане на сметката за електроенергия.
Постоянно се появяват нови възможности за по-лесно и бързо разплащане. Времето на всички е ценно и ако можем да направим плащането от комфорта на собствения си дом или офис, е напълно излишно да пътуваме до каси или да чакаме на опашки. Стремим се редовно да запознаваме нашите клиенти с тези нови варианти, обясни Мария Димитрова, директор Обслужване на клиенти в ЕНЕРГО-ПРО.
За  нас е много да спестим на клиентите си излишното пътуване, чакането и риска от пропускане на някой срок за плащане, добави Мария Димитрова. Брошурата, издадена от ЕНЕРГО-ПРО, е предназначена както за битовите, така и за бизнес клиентите и съдържа практична информация за възможностите, които компанията заедно с партньорите си предлага за безкасово плащане – по интернет, с директен дебит, с Transcard и Icard, през банкомат, чрез системата ePay. Предимствата на този вид плащания са, че клиентите спестяват време и усилия от посещаване на касите и избягват закъснение или риск да пропуснат плащане. В същото време този метод осигурява добро планиране и контрол на месечните разходи на клиентите и не на последно място гъвкавост, тъй като освен своята сметка, те могат да платят и консумираната електроенергия на своите близки и роднини.
Брошурата може да се намери във всички центрове за обслужване на клиенти на дружеството, както и при мобилните консултанти в „Изнесения офис“ на ЕНЕРГО-ПРО.

реклама
реклама
реклама
Над 2600 работодатели участват... Представиха възможности за... Ваучери за 50 000 лв. – подкрепа... Приходите от нощувки в туризма... Работодатели настояват за... Магазин в Каварна и ресторант в... Оборотите на магазините... 712 договора за 600 млн. лв.... Очакват успешно лято и ръст на... Запознаха над 100 представители... Близо 4350 свободни работни... С нормативни промени защитават... Броят на безработните е... Приеха план за развитието на... “Енерго-Про” иска... Отчитат рекордни приходи в... Удължават прилагането на... Земеделските стопани са... Българският износ с близо 11%... Скоро целият ресурс на... Отчитат спад в цените на... Зрее напрежение в рибарския... Над 18 000 души ще започнат работа... Пътната агенция е събрала 352... Отчитат рекордно ниско за... Приходите от нощувки в... Изплащат 800 милиона лева на... Над 100 инвеститора участват в... Над 1,5 милиарда лева са... Намаляват таксите за...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.