ЕНЕРГО-ПРО подготвя млади специалисти

Размер на шрифта: a | a | a 19:46 10 март 2016
ЕНЕРГО-ПРО предлага възможност за професионална подготовка на млади специалисти по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014 – 2020”. Компанията набира стажанти за оперативни дейности по електроразпределителната мрежа по проект „Нова възможност за младежка заетост” за всички областни градове на територията, на която оперира дружеството – Варна, Русе, Разград, Шумен, Търговище, Силистра, Добрич, Габрово и Горна Оряховица. Търсят се също и стажанти за административни функции в централата на компанията във Варна. Новопостъпилите стажанти ще получават възнаграждение според минималния осигурителен праг за съответната длъжност. С помощта на програмата ЕНЕРГО-ПРО предоставя възможност на младежи до 29-годишна възраст да придобият практически умения в реална работна среда, които ще повишат тяхната конкурентоспособност на пазара на труда.
„Чрез обявяването на стажантски позиции целим да мотивираме младите специалисти да практикуват професията си, като поставим едно добро начало на тяхната кариера. Уверени сме, че след приключване на стажа, част от тях ще намерят своето място в нашата компания на постоянни позиции“, сподели Галина Петкова, директор „Човешки ресурси“ на ЕНЕРГО-ПРО Варна.  
За да участват в стажантската програма кандидатите трябва да са на възраст до 29 години, да са регистрирани като безработни в Бюрото по труда, да не участват в никакви форми на заетост, образование или обучение, да не са включени в други програми, да са завършили средно или висше образование и да нямат стаж и професионален опит по специалността или професионалното направление на стажа.
16 млади специалисти вече започнаха своя стаж в ЕНЕРГО-ПРО по програмата. Стажантите ще придобият професионален опит и практически умения за период от 6 месеца с определен от работодателя наставник. Професионалният стаж ще улесни прехода на младите специалисти от образование към заетост. Те ще усвоят знания, умения, трудови навици и опит по придобитата специалност в средното или висшето училище, съответстващи на изискванията на пазара на труда.  
Повече информация за обявените позиции можете да намерите на интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО, съобщават от компанията.
реклама
реклама
реклама
Прогнозират добро качество на... Хлебният баланс на страната е... Електроразпределение Север... Отчитат спад на нощувките и... Близо 1 500 жители на областта са... Отчитат спад в броя на жертвите... Изключително успешно лято... Блексирама получи... Медицинските грижи в градините... Пациенти са подали 182 сигнала... Има подобрение на мерките... Aгенцията за закрила на детето... Провеждат седмица на... НАП подхваща 50 000 земеделци Над 5,2 милиона туристи са... 12 дни по Коледа и още 3 ваканции... Африканската чума може да... Над 35,639 млн. лева са изплатени... Държавното хранилище за ценни... Националното бюро за правна... Стартира проект свързан с... Екоминистерството осигурява... Над 5,2 млн. са чуждите туристи у... Запознаха над 1200 продължително... Изплащат над 8,5 милиона лева на... Хората от ВВС дават всичко от... Подготвят новата Национална... Ветеринари плашат с протест... Недостигат 250 огнеборци Отчитат ръст на оборотите по...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.