Изтича срокът за подаване на документи за лични асистенти в Балчик

Размер на шрифта: a | a | a 18:06 14 ноември 2013
Автор: ДТ
Днес е последният ден, в който желаещите да бъдат лични асистенти или потребители на социалната услуга могат да подават документи в сградата на Община Балчик. Общинската администрация стартира допълнителен прием на документи за кандидат-потребители и лични асистенти по проекта „Подкрепа за достоен живот" по Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ  „Алтернативи" на Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”.
Потребители на услугата „Личен асистент" могат да бъдат жители на крайморската община с трайни увреждания, които не могат да се самообслужват. За целта те трябва да подадат заявление и изискващите се документи - лично, чрез законния си представител или изрично упълномощено лице. Кандидатите имат право да впишат в заявлението си и предпочитания от тях личен асистент.
За лични асистенти по проекта могат да кандидатстват жители на общината в трудоспособна възраст, които са безработни или работещи, с възможност да извършват допълнителен почасов труд, както и студенти или ранно пенсионирани.

реклама
реклама
реклама
Сръбският пиано квартет... Дамян Хаджииванов представя... С късометражно кино започна... Голф туризмът утвърждава... Започна Международният... Магистрати и съдебни служители... Съдии от Унгария гостуват на... 27 млади музиканти събира... Music Campus Balchik 2018 започва на 1... За четвърти път в Балчик се... Български музиканти с гъдулка... Блатечки, Урумов и Бонин... Испанци изнасят етно концерт в... „Флейтови импресии” за... Предоставят на концесия плаж... Предстои концерт с флейта и... Етно концерт изнася наварска... Латино фиеста с Алфредо Торес... Латино фиеста с Алфредо Торес... Над 3 кг. трюфели конфискуваха... Изложба “Старите майстори”... С изложба стартираха Дни на... Музиката на легендарният Франк... Госпожа „Стихийно бедствие”... Дни на италианската култура... Самостоятелна изложба на Пенка... Представят книгата... Бойка Велкова и Ивайло... Диамант от ЮАР и рубин от Русия... Гран при и още 10 награди за...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.