Уцелете десятката с БАСФ

Нова година, нов сезон, нов късмет.

Размер на шрифта: a | a | a 18:29 07 февруари 2016
 Всяко ново начало е изпълнено с новогодишни обещания и добри намерения. На старта на новия сезон сме изпълнени с енергия и нов заряд за предстоящите предизвикателства.
Ние от БАСФ оставаме верни на имиджа си винаги да сме в крак с вашите нужди и да предлагаме актуални продукти и изненадващи предложения.
Новата 2016 година за всички нас ще бъде освен високосна, и много специална, защото ние от БАСФ ще продължим да залагаме на изпълненото със символика число 10. Година след емблематичния 10 годишен юбилей от новото начало на Агроотдела ще ви помогнем буквално да Уцелите десятката с офертата ни в житни кулутури.
Началото ще поставим с нов продукт, който пазарът очаква от 10 години. Новият Голям хербицид за житни култури  Биатлон® 4D ще бъде в България през 2016. Хербицидът е доказан в Германия с четирите си измерения: 1D. Изключителен контрол на над 80 широколистни плевели, включително трудни за контрол от други хербициди като великденче, мак, теменужка, лапад, метличина; 2D. Регистрация от 3-ти до флагов лист; 3D. Гъвкавост спрямо климатичните условия; 4D. Отлична смесимост с други продукти.
Хербицид на Европейско ниво, за който за вас нашите партньори успяхме да договрим отсътпка от 10 % в цената ако бъде закупен с фунгицид на БАСФ: Капало, Танго Супер, Дует Ултра, Диамант Макс, Алегро.
Освен новите продукти и тази година ще ви предложим Изборът на познвачите Танго Супер с 10 % по-ниска цена до 15 април 2016 г. Най-дългата защита от болести от 5-6 седмици в комбинация с неповторимата СК формулация с газова фаза ще можете да закупите изгодно и през тази година.
Помислили сме и за тези от Вас, които имат проблеми със смесено заплевеляване. Ефикасен срещу властка и овсига- Палас също ще бъде с 10 % отстъпка в цената ако бъде закупен с фунгицид на БАСФ.
И защото заедно винаги е по-хубаво, според проблемите на полето можете да оформите промо пакет: Танго Супер + Биатлон 4 D или Танго Супер +Палас, Промо пакети до 15 април с 10 % отстъпка във всеки от двата продукта.
Любимият 10 % бонус пакет Дерби и Дует също ще намери място в годината на 10-ките. Дует Ултра с най-много епоксиконазол на Ултра цена и Дерби Дупер Едно с подобрена формулация и регистрация в ечемик.
Ако заложите на избора за фунгицид на немските фермери имаме в портфолиото си Капало-Еталон в Германия, с уникалната Stick&Stay формулация и Диамант Макс- най-иновативният фунгицид от премиум линията AgCelence.
10 е космическото число, затова за нас от БАСФ и за вас нашите партньори 2016 година ще бъде годината на 10-ките. Изберете продукт от офертата ни в житни кулутури и Уцелете десятката!
Желаем Ви успешен сезон!

реклама
реклама
реклама
Пустеещите земи се увеличават Стопаните ще получат по 70 лв. за... Над 2200 договора са подписани... Приключи предварителното... Предлагат нови промени в... Публикувани са уведомленията... Розопроизводителите получиха... Промените в обвързаната... Двойно застъпените площи... Откриват две процедури по... Приключи предварителното... 30 млади фермери от Добричко са... Приемат проекти за инвестиции... Нов данък „Градушка” вдига... Фермерите ще получат до 84 млн.... Първи национален фермерски... Намалява преработката на... Африканската чума по свинете е... Проверяват заявленията за... Изплатиха 5.3 млн. лева на... Памукопроизводителите... Нов хаос с договорите за аренда... Земеделци получиха над половин... Откриха африканска чума по... Отпускат 631 000 лв. за борба с... Отпускат още 700 000 лева за... Над 40 сорта зърнено-житни... Преведоха над 35 млн. лв. за... Стопаните получиха близо 45 млн.... Предлагат мерки за...

Виц на деня:

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били ...

виж всички

виж галерия

фото галерия

Следвайни във Facebook.